2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام یکی بیاد که اذیت بشه.خواهر زاده همسرم هم معلول بود دو هفته پیش تو 14 سالگی فوت شد.هم خودش اذیت شد هم الان مادرش داره بی تابی میکنه.سخته واقعا.اونم نارسایی قلبی داشت

من با قرص سقط کردم نیاز به کورتاژ نیست هردکتری از اول بهت گفت کورتاژ مطمئن باش فقط واسه پوله . منم س ...

خوب بعد چطور شد خیلی خونریزی داشتی؟من شاغلم .دوستم که فقط درد کشید توکورتاژ چقدر هم خونریزی داشت

خوب بعد چطور شد خیلی خونریزی داشتی؟من شاغلم .دوستم که فقط درد کشید توکورتاژ چقدر هم خونریزی داشت

بله اولش لکه بینی هست بعدش خونریزی و سقط درد هم داره دیگه اصلا هم نباید مسکن بخوری چون جلو سقط و میگیره مدام هم چیزای گرم باید بخوری و دکتر به من گفت همش طناب بزن تا کامل دفع بشه اگه دفع نشه ممکنه کورتاژ کنن من خودمو کشتم خیلی خیلی طناب زدم کامل دفع شد ولی تا چند روز نتونستم راه برم از بس که طناب زده بودم پاهام درد گرفت 

من با قرص سقط کردم بعد با کورتاژ بقایا رو خارج کردن ،اینقدر که با قرص درد کشیدم با کورتاژ نکشیدم آخه بیهوش بودم هیچی متوجه نشدم.

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨