2777
2789
عنوان

خانومای در حال اقدام ی لحظه لطفا

186 بازدید | 22 پست

سلام خانوما من این ماه داروهای کمک ب بارداری استفاده کردم و امروز اخرین دوفاستونم رو خوردم  بیشتر از ۱۴روز ک از هاش سی جی گذشته

ب نظرتون الان بی بی بزنم چیزی نشون میده یا ن

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

بزن انشالله نشون ميده خبرشو به ما بده منم اين ماه اولين بارم بود داروى كمك به تخمك گذارى خوردم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن انشالله نشون ميده خبرشو به ما بده منم اين ماه اولين بارم بود داروى كمك به تخمك گذارى خوردم

ممنون عزیزم ایشالا شمام مامان میشی

ممنون عزیزم ایشالا شمام مامان میشی

ممنونم♥️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
سلام عزيزم، عجله نكن بذار از شش روز از موعد پريودت بگذره بي بي بزن

اخه هی میخوام خونه رو بسابم حسابی 😁😁

همش میگم نکنه ک خبری باشه از طرفی میگم بی بی منفی باشه لااقل تکلیفم مشخصه ب کارام میرسم

من تو اقدام بودم، خرداد موعد پريودم بود لك ديدم، فكر كردم پريودم، مهمون هم داشتم ولي كمردرد هم داشتم پريودم مثل هميشه نبود، يه روز لك يه روز هيچي دوباره لك، شك كردم، استراحت كردم چون بي بي نشون نميداد، ٣-٤ روز تعطيل رسمي هم بود منم گذاشتم شش روز بعد موعدم بي بي زدم دوخط شد، فرداش رفتم آز بتا مثبت بود

به حساب تاريخ پريوديم هفته هفت رفتم سونو كه قلب هم تشكيل شده بود

من تو اقدام بودم، خرداد موعد پريودم بود لك ديدم، فكر كردم پريودم، مهمون هم داشتم ولي كمردرد هم داشتم ...

عزیزم 🤩🤩🤩

خداروشکر _ن من هیچ لکی ندیدم فقط درد دارم مخصوصا شبا تو خواب از درد بیدار میشم

عزیزم 🤩🤩🤩 خداروشکر _ن من هیچ لکی ندیدم فقط درد دارم مخصوصا شبا تو خواب از درد بیدار میشم

اره ميگم من چون مهمون داشتم فعاليتم زياد. بود، به كسي هم نگفتم فقط به شوهرم گفتم مشكوكم، چند روز فقط استراحت كردم حتي غذا هم درست نكردم، آماده ميگرفت، رعايت كردم بعد چند هفته رفتم دكتر با جواب بتا، كه ديگه سونو واژينال نكنه، چون خوب نيست