واقعا الکی و مزخرفه ۶ جلسه رفتمدریغ از کوچکترین تغییر بعدشم دوباره رو اوردم به اپلاسیون که عالیه👍
امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
من ک شدیدا دوست دارم انجام بدم.ولی خوب گرون میشه.ازطرفی نمیدونم کجاهم برم
من برای لیزر موهای زایدم اول میرفتم یه جایی تو کوثر.نت برگ داره هر نت برگش 7 تومنه.برایلیزر صورت میرفتم .اونجا دستگاهش لیزر الکساندرایت بود.خوب قویه.منتها چون کل بدن میخواستم اونجا گرون درمیومد.دو تا مرکز لیزر هست.الان لیزرموهای بدن پیش اون میرم.کارشون خوبه فقط تا دو دفعه ی اول نت برگ 1200 داره بعدش میشه 3 تومن.من راضیم با اینکه الکس قوی تره اما اینم خوبه.کلا واسه از بین بردن موهای زائد برای همیشه خوبه دیگه.بعد یه بدیم که روبیان داشت
نت برگ بگیر که برات ارزون دربیاد.عوارض لیزر که بنظرم فقط اینه پوستو یکم پیر میکنه.به نظر من دستگاه لیزر الکساندرایت برای لیزر موهای زائد بیکینی خوب نیس.چون دستگاهش قویه و اون منطقه هم تیرس خطرناکه.برای لیزر بدن هم یکم گرون میشه.با نت برگ هفت تومن یه ملیون جلسه ای میشه دیگه.
من فقط واسه زیر بغل رفتم لیزر الکساندرایت کندلا فقطم یه جلسه رفتم یک ماه پیش هنوز که هنوزه موهام در نیومده یا اگر در اومده تک و توک و نازک خدا کنه واقعا ضرر نداشته باشه اگه کامل جواب گرفتم واسه بیکینی هم میرم بقیه بدنم خیلی مو نداره اگه لیزر کنم برعکس جواب میده