2777
2789
عنوان

دلم میخواد کسی توزندگیم باشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 170 پست
چی میخواد عاخه....خیلی شبیه آدم حسابی هاست

گلم...صبرکن...اون ادم حسابیم تهش همین و می خواد!

غیرممکنه ۹.درصد پسرا پیشنهاد دوستی بدن و اروم اروم ...

گلم شرایط ازدواج سخت شده پسرام پناه اوردن به همبن دوستیا که نیاز روحی و جنسیشونو برطرف کنن...مطمئن باش هدفی دیگه ندارن...

از طرفی اگه اونم تو رو واقعا بخواد.ازدواج الکی نیست.تو با ازدواجت فقط باطرف که زندگی نمیکنی.خانواده های دوطرف درگیرن....فرهنگ و اخلاق و اداب و رسوما به هم نمیخوره...عجولانه تصمیم نگیرید

استارتر برو دور دور 😀 دوس پسر پيدا كن كدوم شهري؟ من و خواهرم مجرديا ميرفتيم ١٠ تا شماره ميگرفتيم ...

پا درد گرفتم از دور دور🤣🤣

همش به خواهرم میگم بخدا پسرا رفتن یجایی ما نمیدونیم کجان باید پیداشون کنیم.😅

ابادانم.ولی نیست انگار همه ازدواج کردن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دعوا میکنم همش. اخه درست حرف نمیزنن☹

به روشت ادامه بده هروقت کسیو پیدا کردی که با بدخلقیا و دعوا کردنت بفهمه مشکل از خودشه خودشو اصلاح کنه که دیگه ناراحت نباشی اونوقت تو بخاطرش خودتو اصلاح کن یه رابطه ایده آلو بساز؛ پسرای ریقوی الان انتظار دارن بله چشم بگی بهشون اونام هرچی میخوان بگن 

میگذَره اَز گُناهامون اونکه اَز آرِزوهامون گُذشت..🙃🍃
پا درد گرفتم از دور دور🤣🤣 همش به خواهرم میگم بخدا پسرا رفتن یجایی ما نمیدونیم کجان باید پیداشون ک ...

😂😂 ما با ماشين ميرفتيم

پياده قبل اينكه گواهينامه بگيريم ميرفتيم 😂😂 

هي يادش بخير

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
همین که مشغولی و اینور اونور میری و آزادی قدرشو یدون کیس مناسبت بموقعش پیداش میشه هیچوقت دیر نیست ...

تنهایی حال نمیده .

ن دوستام اجازه بیرون رفتن دارن که باشون برم.

ن خواهرم دیگه میتونه بام بیاد دیسک کمر گرفته.

ن من بلدم تنهایی برم جایی.

خودمم اصلا دور پسر نیستم یعنی دوست دارم سالم خوش بگذرونم ولی خیلی تنهام .واقعا دارم حس میکنم انگار تودنیا فقط منم دیگه کسی نیست.

به روشت ادامه بده هروقت کسیو پیدا کردی که با بدخلقیا و دعوا کردنت بفهمه مشکل از خودشه خودشو اصلاح کن ...

اره اینجدریم نیستم هر انگلیو تحمل کنم.

چون من دنبال انگل نیستم.دلم یه مرد واقعی میخواد مهربون با اخلاق بامزه .بچع مثبت.

شیطان نمبخوام.

کاش پیدا بشه خستم شد🙄

امن یجیب بخونید بلکه من پیداش کنم🤣🤣🤣

ن ازدواج زوده. خاستگارم دارما خیلی ولی تاهمون جلسه اول بعدش میگم ن . راحت نیستم سختمه یه اقایو که ...

براى همه سخته يه آقايى كه نميشناسن، بشه شوهرشون. 

خواستگار مياد، بعد اگه ظاهرا اكى بود، چند ماه رفت و آمد ميكنن تا همو بشناسن. تو همون رفت و آمدا هم علاقه ايجاد ميشه.

ديگه الان كسى نديده و بدون علاقه تن به ازدواج نميده

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ