2777
2789
عنوان

عکس پروفایلمو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا برا همین گفتم تکلیفشو روشن کنم از فردا هرجا پست بزارم نگن چرا عگس بچه مردم رو گذاشتی پروفایلت😐

خوب میکنی عزیزم. خدا خیرتم بده ک نی نی سایتیارو اگاه میکنی. منم ظهری میخاستم ازت بپرسم چرا عکس بچه مامانیک گزاشتی ترسیدم ناراحت شی گفتم شاید پیچ دومش باشه الان فهمیدم دروغ گفته

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
خوب میکنی عزیزم. خدا خیرتم بده ک نی نی سایتیارو اگاه میکنی. منم ظهری میخاستم ازت بپرسم چرا عکس بچه م ...

والا شما هم حق داری

گیری افتادیم توی این سرزمین عجایب😐😐😐

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

سلام عزیزم هزار بار همه جا گفتم عکس پروفایل عکس دخترم نیست ولی شبیه دخترمه 😊

البته قبلا عکس دخترم رو پروفایلم بود که همه در موردش میپرسیدن و بلاخره یه آشنا تو سایت پیدا شد منم مجبور شدم عکس دخترم از رو پروفایلم بردارم و اینو که شبیه دخترمه بذارم، بیشتر دوس داشتم عکس دخترم بذارم ولی حیف نمیشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
سلام عزیزم هزار بار همه جا گفتم عکس پروفایل عکس دخترم نیست ولی شبیه دخترمه 😊 البته قبلا عکس دخترم ...

توی یه تاپیک عکس دخترتو دیدم عزیزم واقعا خیلی شبیه هست

خدا حفظش کنه

این تاپیکم باشه هرکی سوال پیش اومد براش بیاد ببینه🤦🏻‍♀️

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
توی یه تاپیک عکس دخترتو دیدم عزیزم واقعا خیلی شبیه هست خدا حفظش کنه این تاپیکم باشه هرکی سوال پیش ...

ولی چقدر بعضیا راحت تند میرن میگن دروغ میگه و فلان....، شاید اون موقع که عکس دخترم رو پروفایلم بود یکی پرسیده منم گفتم عکس دخترمه ولی از وقتی عوض کردم هیچ وقت نگفتم عکس دخترمه تازه گفتم دخترم خیلی زیباتر ازین دختره 😊

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️