2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2سال و 8ماه😭 7ماهگی به کمک مبل و دیوار و این چیزا راه میرفت، 9 ماهگی دیگه بدون کمک راه افتاد

پسر منم 10 ماهگی راه افتاد اما دو سالشه اصلا نمیخواد حرف بزنه 

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
خيلي كم فقط يچيزايي ميگه پشت سرهم كه من نميفهمم😅

اون چیزارو همه میگن توهم جواب بده که فک کنه داره حرف میزنه

پسر منم 10 ماهگی راه افتاد اما دو سالشه اصلا نمیخواد حرف بزنه 

واقعا دلیلش چیه خواهر زاده منم دوسالو نیمس چن کلمه ای میگه ولی دختره من دیر تر راه افتاد تواون سن خیلی حرف میزد انگاری مرتبطن باهم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اره پا ميشه جايي رو بگيره

خب پس خوبه بعضی بچهام میترسن جاییو ول کنن کم کم خودش حل میشه 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
یازده، خیلی باهاش تمرین کن، با فاصله چند وجبی از خودت بزار بعد تشویق کن راه بره، دستش و بگیر راه ببر ...

فقط بابا ماما ممه😄

حرف هم نميزنه آخه بچم😉كلا تنبله😁

فك ميكنم دخترت طبيعيه حرف زدنش

واقعا دلیلش چیه خواهر زاده منم دوسالو نیمس چن کلمه ای میگه ولی دختره من دیر تر راه افتاد تواون سن خی ...

اره دختر خاله خودم 6 ماه دیرتر از پسرم راه افتاد اما مثه بلبل حرف میزنه همه چی میگه هم سن هستن تازه

اولین کلماتش یادم نمیاد دقیق کی گفت ولی تقریبا 13.14ماهگی شروع کرد چون فیلم 18ماهگیش رو دارم که در حال چیدن جور چین حیوانات اسماشون رو میگه مثلا ماهی...جورچین اشکال هندسی مربع میگه ابع. دایره.: دارره...

اسم باباش رو هی میگه علی علی

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اره دختر خاله خودم 6 ماه دیرتر از پسرم راه افتاد اما مثه بلبل حرف میزنه همه چی میگه هم سن هستن تازه

اره انگار بچهای جدید اینطورین زیر لفظی میخوان خواهرزادمم ی مدت حرف زد بعد بقوله خواهرم یهو لال شد🤣🤣ولی الان بهتره ب دختدم‌میگه خانوم ب من میگه خاله یکی گازش میگیره میگی بابامیگم گاز 😍😍😍واای دلم براش ی ریزه شده

اولین کلماتش یادم نمیاد دقیق کی گفت ولی تقریبا 13.14ماهگی شروع کرد چون فیلم 18ماهگیش رو دارم که در ح ...

اسم بابای منم علیه همه بچها اول اونو یاد میگیرن دخترمم میگفت 

نه در اون حد نگران نيستم😉

خو پس هیچی دیگه😘

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍