2777
2789
اره خودمم فك ميكنم ميترسه

دستشو بگیر باهاش راه برو تو خونه اروم اروم ول کن دستشو شاید ترسشم ریخت من احساس میکنم کمکم داره یادم میره اینچیزا برا بچه دوم میترسم دیگه هیچی از بچه داری یادم‌نیاد🤣🤣🤣

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم از راهنماييت بچه دوم بياد همه چي يادت مياد😉

واای نگوووو بچه کوچیک میبینما دستو پام میلرزه از طرفیم دوس دارم بیارم مونوم حالا این وسط میترسم نتونم از پسش بربیام از گریه و شب بیداریو هیجا نرفتن تاره خلاص شدم 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اسم بابای منم علیه همه بچها اول اونو یاد میگیرن دخترمم میگفت 

اره راحت تلفظ میشه اب بازیم میگفت 

یا این چیه...تا دوسالگیش کامل حرف زد اونم یهویی یه زبون در اورد ماشاالله😀

حالا چون من خیلی زود بچگیم حرف زدم به گفته ی مامانم نه ماهگی کامل حرف میزدم همه ی فامبل میگن خیلی شیرین زبون بودم همش میگفتم پسرم چرا دیر حرف زد چرا بعد یکسالگی جمله نگفت فقط کلمه... 

کلا بچه ها متفاوت هستن الان جاریم دخترش دو سالش داره تموم میشه همون کلمه رو هم نمیگه درست حسابی حالامن خودم رو کشته بودم الکی

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اره راحت تلفظ میشه اب بازیم میگفت  یا این چیه...تا دوسالگیش کامل حرف زد اونم یهویی یه زبون در ...

اخی خدا حفظش کنه دختره منم ۴ماهگیش میکفت ماما ادم دلش میرفت کلا خیلز زود حرف افتاد الانم ۴سالشه فقط با یکی دوبار گفتنمون و برنامه اموزشی تلویزیون میزاره برا اینگلسی همشو میخونه ن کار کردم ن کلاس فرستادمش 

اخی خدا حفظش کنه دختره منم ۴ماهگیش میکفت ماما ادم دلش میرفت کلا خیلز زود حرف افتاد الانم ۴سالشه فقط ...

خدا دختر شمارم حفظ کنه عزیزم...

الان که بزرگ شده میبینم فنیقوی تر زیاد اهل خفظیات نیست من فنی ضعیفم حفظیاتم عالیه تز همون اول یکبار اهنگ بشنوم حفظ میشم! 

به نظرم حرف زدن یجور حفظ کردن و تکرار کردنه! 

افرین به دخترت حافظه ی قوی خواهد داشت تا اخر

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
خدا دختر شمارم حفظ کنه عزیزم... الان که بزرگ شده میبینم فنیقوی تر زیاد اهل خفظیات نیست من فنی ضعیفم ...

منم اینطورما درسامم ی دور میخوندم از بر میشدم ولی هیچی حتا کاردستیم بلدنبودم الانم بلد نیستم نقاشی بکشم شوهرم میگه ایشالا از اینطور زرنگیشو ب تو بره الانم ی اهنگ گوش میده سریع یادمیگیره میخونه ایشالا خیلی دوس دادم درس خون باشه دانشگاه بره من ک نتونستم دیگه شل گرفتمش نشد 

اخی خدا حفظش کنه دختره منم ۴ماهگیش میکفت ماما ادم دلش میرفت کلا خیلز زود حرف افتاد الانم ۴سالشه فقط ...

ولی گفتین دخترت چهارماهگی ماما میگفت یاد دختر پسر عموم افتادم واقعا عجیب بود هفت ماهه بود میگفت کجایین بیایید هی دیدم از اتاق یکی میگه رفتم دیدم بچست واقعا خیلی جالب و شیرینه الانم و بلبل زبون

ولی گفتین دخترت چهارماهگی ماما میگفت یاد دختر پسر عموم افتادم واقعا عجیب بود هفت ماهه بود میگفت کجای ...

الاهی اره من ارایشگاه بودم مامانم زنگ زد گفت سریع بیا این گشنشه پشت تلفن صداش میومد میگف ماما ماما گشتش بود عشقه دلم شیرمیخواست کلا مثه باباش زبون بازه خخ

الاهی اره من ارایشگاه بودم مامانم زنگ زد گفت سریع بیا این گشنشه پشت تلفن صداش میومد میگف ماما ماما گ ...

ای جونممم😀💋💋💋