2777
2789
عنوان

خانومای خوشگل و خوشتیپ و خوش بو یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست
زارا ها حدود ۱۵۰ گود گرل ۱ تومن

1تومن برام زیاد من دیگه خیلی بخوام بخودم حال بدم تا500تومن.واقعا دیگه ندارم بیشتر ازون بذارم.150هم کمه ماندگاری نداره احتمالا

ممنونم عزیزم

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1تومن برام زیاد من دیگه خیلی بخوام بخودم حال بدم تا500تومن.واقعا دیگه ندارم بیشتر ازون بذارم.150هم ک ...

زارا خیلی خوبه 

البته من دو سال پیش گرفتم هنوز دارم شون الان نمیدونم قیمت شون چنده

من دوقلو گرفتم  دوتاش تو یه جعبه .به نظرم برو ی قیمت بگیر الان نمیدونم چند شده

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

یه مجموعه هست به اسم ریو کالکشن ادکلناش خوبن با ماندگاری بالا و قیمت مناسب ,اماراتیه

خودم یکیش رو دارم الان دی جی کالا زده ۲۷۵ خیلی خوش بو

آنقدر دشت ها و کوه ها رابه دنبال شهادت دویدی تا آخر شهادت تو را در آغوش گرفت.
اصل و تقلبیشو از کجا میشه تشخیص داد  گلم ؟؟ واینکه تو چه قیمتی ان؟؟

والا عزیزم قیمت الان ندارم,باید از جای مطمئن خرید کنی حتما,کجا هستی آدرس بهت بدم

اراک زندگی میکنم اما خانوادم کرج هستن اونجا هم میتونم خرید کنم

اگر بازار تهران بتونی بری عالیه ,خودم همیشه از یه مغاره خرید میکنم الان آدرسش رو میذارم