2777
2789

اگه پرا.کسی دارین که الان کار میکنه لطفا بفرستید..خدا خیرتون بده 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

من با همین وصلم

tg://proxy?server=Vorm.MyPoroxy.Mywire.org&port=9090&secret=00000000000000000000000000000000

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا ابی نمیاد 😐

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
من با همین وصلم tg://proxy?server=Vorm.MyPoroxy.Mywire.org&port=9090&secret=000000000000000 ...

ممنون

برم امتحان کنم میگم

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ممنون برم امتحان کنم میگم

چجوری امتحان میکنی ب منم بگو

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂
من با همین وصلم tg://proxy?server=Vorm.MyPoroxy.Mywire.org&port=9090&secret=000000000000000 ...

زدم نشد کامل نبود برام عزیزم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

☑️ پروک سی ضد ف یلتر و پر سرعت

tg://proxy?server=Vorm.MyPoroxy.Mywire.org&port=9090&secret=00000000000000000000000000000000

🔘لطفا پروکس ی ها را برای دوستان خود هم ارسال کنید تا استفاده کنند🙏

🆔 @MyPoroxy ☜

چجوری امتحان میکنی ب منم بگو

کپی میکنی بعد تو  تل می‌فرستی برا خودت آبی میشه میزنی روش

وصل نشد که

کانالشو وارد شو بالا فرستادم

وصل نمیشه انگار کامل نیست