بچه ها اینا از کرج اومدن خونه مامان بزرگم ما رفتیم اونجا مامانم دستشو برید اصلا محل ندادن و با زندایی عزیز تر جان میگفتن میخندیدن بعد روز بعدش اوندن خونه مامانم اینا شاید باورتون نشه ولی تو خونه خودمون خوردن و ریختن بعد با خودمون حرف نزدن 😐
خدا شاهده قصدم توهین نیست به ناشنوا ها ولی مگه اخبار ناشنوایانه؟
بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
بعد خالم به مامانم میکفت خوبه تو شهرستان موندید بعد منم دهنم باز شد اگه خوب بودچرا خودتون رفتید که گفت نهه من شوهرم کارش اونور بود اینجا کار نیود منم گقتم خب دیگه اگه خوب بود نمیرفتین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فک کن 8 نفر اومدن با خودمون 12 نفر بهترین پذیرایی کردیم بعد خودشونو میگرفتن
همین دیگه مگه براشون بدن ب مادرت بگو دیگه ازشون پذیرایی نکنه من اگه جات بودم درو روشون قفل میکردم تا حساب کاردسشون بیاد مگه اینجا هتله یا قهووخونه ک بیان بخورن وبرن