2777
2789
عنوان

تنهایی پسر دو ساله من

387 بازدید | 20 پست

سلام مامانا.

خدمتتون عرض کنم یه پسر قند عسل دو سال و چهار ماهه دارم .خودم تو شهری زندگی میکنم خونوادم نیستن.همسرم اتش نشانه و شیفتی میرن سرکار.

خانواده همسرم هم هستن تو این شهر اما بچه هم سن پسرم ندارن و یا مجردن.

خلاصه منو پسری تمام وقت خونه ایم و من فعلا خانه دارم لیسانس هوشبری دارم.

منو پسرم چون که بنده کسی رو تو این شهر ندارم مجبوریم هر روز خونه باشیم.پسرم جدیدن خیلی افسرده شده و از رفتاراش متوجه شدیم افسردگی موج میزنه تو وجودش.چون همیشه تنهاست و هم بازی هم سن نداره.میخاستم کمکم کنید کسی بوده شرایطم رو داشته باشه.منم خیلی افسرده شدم

.میخام شرایطم رو تغییر بدم زندگیمون سرد شده.

کیان _ مامانی _ بابایی 

میتونی خانه کودک یا مهد بفرستیش بچهای انداره خودشم زیادن حوصلش سرنمیره 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت باهاش بازی کن بازی هایی که هوش بچه هارو میبره بالا بخر باهم بازی کنین ماشین بازی توپ بازی قایم موشک رقصیدن اهنگ گداشتن برین پارک حتی واسه نون خریدن برین بیرون بی دلیل واسه قدم زدن برید بیرون هم حال خودتون عوض میشه هم حال بچه ماشینا رو به بچه نشون بده آدمارو حتی گربه و سگ دیدی بهش نشون بده

دقیقا مث منو پسرم تقریبا همسن هم هستن 😢

شما اهل کجایین.واقعا افسزده نمیشین هر روز خونه بمونین هیچ جایی نرین من واقعا کم اوردم

کیان _ مامانی _ بابایی 
اينكه كسي رو ندارين ربطي نداره همش خونه باشين ببرش خانه بازي پارك ك خب هوا سرده البته دختر م ...

خب هنوز نمیتونه بیاد بیرون سرشو میکوبه به سرم جیغ میزنه هنوز قبول نکرده راه بیاد باهام بریم خرید.وقتی میریم خرید داد و فریاد و گریه داره

کیان _ مامانی _ بابایی 
خب هنوز نمیتونه بیاد بیرون سرشو میکوبه به سرم جیغ میزنه هنوز قبول نکرده راه بیاد باهام بریم خرید.وقت ...

بچه منم پياده اذيت ميكنه بسكه ب همه چي كار داره

باماشين ببرش

ما روزي دو نوبت ميريم بيرون