2777
2789
عنوان

شوهر خاله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 116 پست
خدا به داد دلت برسه عزیزم خیلی ناراحت شدم  فکر نمیکردم کسی به خواهر خودشم رحم نکنه

قبل ازدواجم خیلی سختی کشیدم. اما بعدش خدابرام جبران کرد. الان خداروشکر زندگی آروم و شوهرخوبی دارم. باداداشمم قطع ارتباطیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

28 سالمه... کاری میکردیم به شدت کتک میخوردیم... یه بارمقاوت کردم بهم گفت اه چیزی نگو توهم حال کنی من ...

یعنی مامانتون میدونست؟؟ وقتی فهمید با خواهر بزرگت هم اینکارو میکرده چیزی نگفت؟؟ کار نکرد؟ 

28 سالمه... کاری میکردیم به شدت کتک میخوردیم... یه بارمقاوت کردم بهم گفت اه چیزی نگو توهم حال کنی من ...

خب مامانت که فهمیده بود چرا کاری نمیکرد چرا به بابات نمیگفت مگه برادرت چند سالش بود که اینقد ازش میترسیدید 

هممممه کار. لاپایی. میمالوندخودشو ارضامیشد. یه بارخاست از پشت کنه یا اونجاشوبده دستم..نذاشتم.... من ...

ببخشید میپرسم یعنی لاپایی واقعا؟؟؟؟؟

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
حتما مشاوره برو،حتماها .چند سالته؟؟ تعجب میکنم چرا همه به شما دست درازی میکردن؟!منظور بدی ندارما یه ...

آبجیامم اذیت میکرد. فقط من نبودم... مشاورو جرات ندارم برم. چندساله میخام برم اما نمیدونم چرا میترسم

بعدازدواجش همه رو فهمید مامانم. اما کاری نکرد. یعنی نمیتونست کاری کنه. الان که تحویلش میگیره جیگرم ا ...

شما حداقل نرید سمتش هر جا اون باشه شما نرید اخه اون چه برادری حتما به دخترشم تجاوز میکنه

آبجیامم اذیت میکرد. فقط من نبودم... مشاورو جرات ندارم برم. چندساله میخام برم اما نمیدونم چرا میترسم

اصلا نترس ،برو و صحبت کن بزار نفرتت کم شه .مشاوره خانم برو.الانم تمام نفرت هاتو بنویس و هر روز بلند بخونشون و بعد آتیشش بزن فقط مراقب باش شوهرت متوجه نشه .خدا رو شکر الان شدهر خوبی داری ماشالله .

من تو بچگی از پدربزرگم ضربه خوردم ولی به هیچ کسی نگفتم الان هم که خودم متاهلم باز نگفتم دوست ندارم آ ...

پدربزرگ مادری یا پدری

نمیخوام ناراحتت کنم ولی میشه بپزسم چطور ی

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
خواهر دیگه ای هم داشتی؟؟شما چرا با مادرت صحبت نمیکردی؟؟اینا رو واسه یه تحقیق میخوام.مادرتون چه جور ا ...

آره اونارم اذیت میکرد. مامانم یه آدم سااااده و بی دفاع..کم و بیش میدونست سرخاهربزرگم. اما فک نمیکرد بامااینکارو کنه. مثلا مراقبمون بود ولی... من میترسیدم ازش. داداشم کتکمون میزد اگه اعتراض میکردیم. بابامم 6سالگی ازدست دادم متاسفانه...