2777
2789
عنوان

معرفی دکتر زنان برای زایمان

1901 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من برای زایمان بیمارستان نیکان میخوام برم و دکتر فعلیم لیلا محمدی ان.. تا فعلا که راضیم ولی نمیدپنم انتخاب درستی کردم یا نه؟؟ دکتری میخوام که اگه زایمانم طبیعی باشه همینجوری برش و... نزنه برا راحتی کار خودش و اگه سزارین جای بخیم عفونت نکنه یا زیاد پیدا نباشه. ممنون میشم اگر پیش ایشون زایمان کردین بگین که راضی بودین یا نه؟ اگر دکتر بهتری هم تو نیکان سراغ دارین معرفی کنین لطفا

نمیدونم نیکان میره یا نه ولی دکتر نرگس توکلی عالیه ن برش الکی میزنه نه سزارین هایی ک کرده تا الان کسی مشکل داشته انقدرمممممم مریض داره ک حد ندارع

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم سر پسرم ایشون بودن . خدا خیرش بده و بهترین ها نصیبش بشه . منکه همیشه ازش به خوبی یاد میکنم

مرسی که جواب دادین.. طبیعی بود زایمانتون یا سزارین؟ اگه طبیعی بود لطفا بگین چن تا بخیه خارجی و داخلی خوردین؟ 

مرسی که جواب دادین.. طبیعی بود زایمانتون یا سزارین؟ اگه طبیعی بود لطفا بگین چن تا بخیه خارجی و داخلی ...

من طبیعی بود زایمانم 

حقیقتا یادم نیست

هم دکتریه که کارشو بلده هم خوش انصافه هم خدا و عاقبتش براش مهمه

یادمه یه موردی گفته بودم بهش گفت پول اضافی داری میخوای بدی من؟

برا خواهرشوهرمم معرفی کردم . اون سزارین بود زایمان دومش بود چسبندگی رحم داشت . رفت پیش خانم محمدی .شکر خدا اونم راضی بود .