خیلی دوست دارم جوری لباس بپوشم که دوست دارم و حرف و نظر بقیه برام مهم نباشه(کلا میخوام جوری زندگی کنم که بیخیال نظرات دیگران بشم) نمیتونم به دلایلی برم پیش روانشناس برا همین اگه کسی کتاب یا سی دی های آموزشی در خصوص افزایش عزت و نفس و این چیزا که بتونه بهم کمک کنه،میشناسه بهم معرفی کنه حتی از این مشاوره تلفنیا اگه کسی راضی بوده بهم بگه.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینستاگرام اگه داری زیاد هست از این مطلبا روزانه میزارن
بی خبر از حال هم بودن چه سود ؟بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود ؟زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟گر نرفتی خانه اش تا زنده بود خانه ی صاحب عزا تاصبح خوابیدن چه سود ؟زنده را در زندگی قدرش بدان ورنه مشکی از برای مرده پوشیدن چه سود ؟
سلام...لطفا گوسفند نباشید خوبه با اینکه قدیمیه ولی خیلی خوبه.من یکم احساس میکردم چن وقته بی اعتماد ب نفس شدم خوندمش خیلی اثر داشت...خودتو قبول کن ...من همونی هستم که خودم میخوام نه اونی که دیگران چون مردم و نظراتشون مهم نیست همیشه اینو تکرار کن...http://javab.ir/09640/اینم سایت خوبیه مشاوره انلاین و رایگان
اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...