2777
2789
عنوان

بچه ها پوشک چه مارکی برم بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 36 پست
بنظرم نخر چون بیمارستان پوشک میده فقط مولفیکس ی صفر و یک کوچیک بخر ممکنه بچه ب مارکی حساسیت بده نی ...

بابا اینجا بیمارستان نمیده

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
قیمت وکیفیت مناسب ببم ومولفیکس ترکیه هست سایزیک بخر صفراصلا نخر

سایز ۱از چند کیلو شروع میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صفر واسه نوزادای نارسه.سایز ۱بگیر امتحان کن اکه حساسیت نداشت ایرانی بگیر بابا میخواد توش جیش و پی پی کنه بره دیگه ایرانی خارجی نداره مگر اینکه به پوستش نسازه  اما مولفیکس خوبه

بابا اینجا بیمارستان نمیده

پس سایز کوچیک بخر ی بسته دوست من چقدر رفت پمپرز خذید بچش دنیا اومد ب پمپرز حساسیت داشت باورت میشه؟ پوشکا همه موندن تو خونه مای بی بی میساخت بهش

سایز یک بخر چون ۲ تا ۵ کیلو هست بعید میدونم صفر به درد بخوره مگر برای نپزاد کم وزن و نارس,یک بسته بخر اگر خوب بود همونو ادامه بده من برای بچه اولم مولفیکس گرفتم یه سری هم هاگیز میگیرفتم که عالی بود و دیگه نیست همون مولفیکسو ادامه دادم برای دومی هم همین کارو میکنم

پس سایز کوچیک بخر ی بسته دوست من چقدر رفت پمپرز خذید بچش دنیا اومد ب پمپرز حساسیت داشت باورت میشه؟ پ ...

وا چه جالب پمپرز همه میگن عالیه😂😂

البته اونم دیگه گیر نمیاد

سایز یک بخر چون ۲ تا ۵ کیلو هست بعید میدونم صفر به درد بخوره مگر برای نپزاد کم وزن و نارس,یک بسته بخ ...

اخه مولفیکس الان میگن ایرانیه و اصل نیست

وا چه جالب پمپرز همه میگن عالیه😂😂 البته اونم دیگه گیر نمیاد

البته تو ارزونی بود پسرش ۴سالشه😂😂

خودشم هنگ بود بچس دیگه قابل پیش بینی نیس

بیمارستان ب ما 1داد خودم ی صفر خریده بودم نصف استفاده شد ۳بسته ام 1 چون هر ۲،۳ساعت عوضش میکردم بعد دیگه ۲ زود تغییر میکنه

چند بسته بگیرم؟برا نوزادی

اگه بچت درشته وبالای ۳کیلو سایز ۱ بگیر .زیر ۳کیلو رو سایز صفر....سایز یک ۳ ۴ تا بسته بگیری کافیه چون سریع سایز عوض میکنه...من پمپرز پریما گرفتم خوب بود راصی بودم ولی میگن ما بی بی هم مارک خوبیه هم حساسیت نمیده هم اقتصادیه تقریبا

سوگلی خدا منم💜
البته تو ارزونی بود پسرش ۴سالشه😂😂 خودشم هنگ بود بچس دیگه قابل پیش بینی نیس بیمارستان ب ما 1داد خ ...

اره منم میخوام از دو تا ۵ کیلو بگیرم فعلا برا نوزادیش بعد که سایزش تغییر کرد دیگه رو دستم نمونه

اگه بچت درشته وبالای ۳کیلو سایز ۱ بگیر .زیر ۳کیلو رو سایز صفر....سایز یک ۳ ۴ تا بسته بگیری کافیه چون ...

بچم هنوز به دنیا نیومده😃😃😃نمیدونم تا اونموقه چند میشه ولی فک کنم دیگه به ۳ برسه دیگه