همدم_هستم مدیر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 عنوان باردارا و حساسا نياين | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 39 پست بچه ها ببخشيد اينو ميگماا شايد حالتون بد شه چون خودم حساسم پس از شما هم عذرخواهي ميكنم دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم 1398/09/02 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beautix_ray عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 2378 من اومدم چايي بخورم داغ بود وقتي خوردم سقف دهنم سوخت الان تاول زده چيكار كنم؟فشار بدم بتركه؟اخه ميپا ... عزيزم يه سوزن استريل بزن توش و بلافاصله با پنبه بذار روش تا موادش بريزع رو پنبه و فشار بده تا كامل تخليه بشه ١روز بعدم خوبه خوبه بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️
khanoom_sepehri عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 2657 چیز بدی هم نگفتی ک ب نظرم دست نزن بهش همون اول یه کم شکر میخوردی بخوره ب ناحیه سوختگی
ladylawyer عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 1318 من اومدم چايي بخورم داغ بود وقتي خوردم سقف دهنم سوخت الان تاول زده چيكار كنم؟فشار بدم بتركه؟اخه ميپا ... راحت باش گلم فوقش بالا میاری😶 تیکر به وقتِ کنکور ارشد😁
سیمرغ4 عضویت: 1394/08/16 تعداد پست: 11475 من اومدم چايي بخورم داغ بود وقتي خوردم سقف دهنم سوخت الان تاول زده چيكار كنم؟فشار بدم بتركه؟اخه ميپا ... نه دست نزن..آب خنک نگهدار تو دهنت مماس با سقف دهنت از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !! من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
hourzad80 عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2755 من اومدم چايي بخورم داغ بود وقتي خوردم سقف دهنم سوخت الان تاول زده چيكار كنم؟فشار بدم بتركه؟اخه ميپا ... بگو شوهرت بوسش کنه تا خوب شه🤔🤔🤔
همدم_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 میخوای نی نی یار بگم برات بترکونه ؟!😁😂😎✋ چرا؟ دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
ملوسسس عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2679 من اومدم چايي بخورم داغ بود وقتي خوردم سقف دهنم سوخت الان تاول زده چيكار كنم؟فشار بدم بتركه؟اخه ميپا ... این که چندش نیست مادر بودن🧑🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖
عاطی136 عضویت: 1393/06/30 تعداد پست: 2942 اون خودش الان میترکه پوست سقف انقدر نازکه زبونت بخوره میره . تاول انگشت پات نیست که سوزن بزنی دخترم همه زندگیمه
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11716 چرا؟ گفتی ترکوندن نی نی یار اومدم تو ذهنم ، البته جملم محض ِ شوخی بود😁😂😂😂 غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
همدم_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 این که چندش نیست خب سقف دهن ادم تاول باشه كامل و تركيدنش و ابش بپاچه تو دهن چندش نيست؟؟؟يكي به من بگه من حالم بد ميشه دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
همدم_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 گفتی ترکوندن نی نی یار اومدم تو ذهنم ، البته جملم محض ِ شوخی بود😁😂😂😂 اهااااا وااايييي اره بگو بياد دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
همدم_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 اون خودش الان میترکه پوست سقف انقدر نازکه زبونت بخوره میره . تاول انگشت پات نیست که سوزن بزنی خب نه جند بار زدم نتركيد خيلي بددد شده سقف دهنم باد كرده بد شده خيلي دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
ماه_جان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 11716 بگو شوهرت بوسش کنه تا خوب شه🤔🤔🤔 😂😂😂 من اگه شوهرم اونجا برسه و جا بشه بعدش درسته قورتش میدم😂😂😂😂 غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونهی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷
همدم_هستم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 879 عزيزم يه سوزن استريل بزن توش و بلافاصله با پنبه بذار روش تا موادش بريزع رو پنبه و فشار بده تا كامل ت ... مرسي عزيزممممم باشه قربونتتتت دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم