2777
2789
عنوان

مشکلتون با م ا هواره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 46 پست
میشه ..اگر نشد ممکنه کانال تلوزیون رو درست انتخاب نکرده باشید ..چون اکثر تلوزیون ها سه تا کانال ورود ...

نشد میگم شاید مشکل پورت خود تلویزیون باشه 

کلافه شدم واقعا عصر که اومدن برای چک کردن همه چی اوکی بود الان اینجوری شد!

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
نشد میگم شاید مشکل پورت خود تلویزیون باشه  کلافه شدم واقعا عصر که اومدن برای چک کردن همه چی او ...

چه روش های رو استفاده کردید و حل نشد ؟ ..فکر کنم کانال درست مربوط به پورت ورودی رو انتخاب نکردید

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه روش های رو استفاده کردید و حل نشد ؟ ..فکر کنم کانال درست مربوط به پورت ورودی رو انتخاب نکردید

همون روش که شما فرمودین

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
همون روش که شما فرمودین

والا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه ...

سیم درسته 

پورت درسته 

به ورودی وصل کردید 

کانال رو درست انتخاب کردید 

مشکل معمولا از همینا باید باشه .

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .
والا چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه ... سیم درسته  پورت درسته  به ورودی وصل کردید  ک ...

آخه اگه سیم مشکل داشت صدارو هم پخش نمیکرد!

اصلا خودم گیج شدم بابا داشت کار می‌کرد یهو اینجوری شد!

آخه اگه سیم مشکل داشت صدارو هم پخش نمیکرد! اصلا خودم گیج شدم بابا داشت کار می‌کرد یهو اینجوری شد!

صدا دارید ؟ 

پس مشکل از سیمه فقط .یه سیم دیگه رو امتحان کنید. یا جای فیش ها رو باهم عوض کنید. عوض کردن جای فیش ها هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه .

صدا دارید ؟  پس مشکل از سیمه فقط .یه سیم دیگه رو امتحان کنید. یا جای فیش ها رو باهم عوض کنید. ...

جاي فيش ها رو عوض كردم بله به نظر خودمم مشكل از سيمه چون واضح صدا داريم!

جاي فيش ها رو عوض كردم بله به نظر خودمم مشكل از سيمه چون واضح صدا داريم!

همون رنگی که به صدا وصله و کار می کنه رو جدا کنتید و به تصویر وصل کنید.

البته بعضی از تلویزیون ها اگر هر سه تا سیم درست نباشه تصویر نمیده ..یعنی حتی یکی از سیم های صدا هم مشکل داشته باشه بازم تصویر نمیاد . 

همون رنگی که به صدا وصله و کار می کنه رو جدا کنتید و به تصویر وصل کنید. البته بعضی از تلویزیون ها ا ...

بله امتحان كردم اين روش روهم جواب نداد متاسفانه!

عزیزم کلا جمعش کن بزار کنار، کم همسراتونو تنوع طلب کنید، این داییه من یه حزب الهیه وحشتناک بود تا ما ...

😐😐😐😐

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
بله امتحان كردم اين روش روهم جواب نداد متاسفانه!

دیگه چیزی به فکرم نمی رسه ..