2777
2789
عنوان

مشکلتون با م ا هواره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 46 پست
ورودی و خروجی را چک کن  پشت رسیور دستگاه و فیش را چک کن  زرد را زرد تی وی  قرمز را ...

چهل بار جعبه جا کردم صدا و اینا میاد فقط تصویر نمیاد

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کلا جمعش کن بزار کنار، کم همسراتونو تنوع طلب کنید، این داییه من یه حزب الهیه وحشتناک بود تا ما ...

عزیزم من شوهرم فقط منوتو اونم مستند میبینه خودم جم بود و فیلمای ایرانی و آهنگ گوش میدم بستگی به ظرفیت آدم‌ها داره!

مادرشوهر اینای من چندین ساله دارن نمازش قضا نشده ولی به جرات میگم

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
سیگنال موجود نیس یعنی یا دیش تکون خورده یا کانال یابی

عزیزم ماهواره نمیگه سیگنال موجود نیست که تلویزیون تصویرو دریافت نمیکنه!

خوب من سیمای داخلش کنده بودن ی کم چسبکاریش کردم خوب شد

از کجا بفهمم کجاش کنده شده؟؟

عزیزم من شوهرم فقط منوتو اونم مستند میبینه خودم جم بود و فیلمای ایرانی و آهنگ گوش میدم بستگی به ظرفی ...

به شما میگن یه میوه ای هست هم ضرر داره هم فایده ولی ضررش بیشتره حاضری بخوریش؟ 

وقتی ماه واره رو خاموش روشن می کنید ، اسم ریسیور رو نشون میده یا بازم میگه سیکنال نیست ، ؟

نه اصلا خود تلویزیون میگه سیگنال موجود نیست ببینید اینجوری

به شما میگن یه میوه ای هست هم ضرر داره هم فایده ولی ضررش بیشتره حاضری بخوریش؟ 

آخه چه ضرری متوجه من هست وقتی من دقت می‌کنم تو انتخاب رسانه ام؟؟

نه اصلا خود تلویزیون میگه سیگنال موجود نیست ببینید اینجوری

پس سیمهاتون درست وصل نشده 

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .
پس سیمهاتون درست وصل نشده 

فقط سیم زردش مشکل داره احساس می‌کنم ولی نمی‌دونم باید چیکار کنم!

فقط سیم زردش مشکل داره احساس می‌کنم ولی نمی‌دونم باید چیکار کنم!

سه تا رنگه درسته ؟ دوتاش صداست یکیش تصویر ...شما اون زرد رو نادیده بگیرید و یه دونه به صدا وصل کنید و یه دونه به تصویر .اگر درست شد مشکل از همون سیم زرده .

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .
سه تا رنگه درسته ؟ دوتاش صداست یکیش تصویر ...شما اون زرد رو نادیده بگیرید و یه دونه به صدا وصل کنید ...

اگه نشد مشکل از چیه؟

اگه نشد مشکل از چیه؟

میشه ..اگر نشد ممکنه کانال تلوزیون رو درست انتخاب نکرده باشید ..چون اکثر تلوزیون ها سه تا کانال ورودی دارن و بعضی موقع ها ممکنه اشتباه کنید.av1 ، av2  و av3 ...روی دکمه av بزنید کانال های ورودی عوض میشه.

یا ممکنه بجای ورودی ، فیش ها رو دارید به بخش خروجی تلویزین وصل می کنید