الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا مجرد بودم مستاجر بودیم الان هم باز مستاجر یک اما خوشم میاد از تغییر محل سکونت و تغییر دکوراسیون خونه و ساختمان خونه
چون هر جا بریم مدل چیدمان عوض میشه لذت داره
معمولا هم سخت نمیگیرم چه برای جمع کردن وسایل چه جا دادن
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکمتر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من بیشتر از اینکه از اسباب کشی متنفر باشم از دنبال خونه گشتم متنفرممممممممممم
میبرن آدم رو یه خونه های داغون و کثیف 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
آدم پیر میشه تا یه خونه خوب پیدا کنه
هر مردی نیاز دارد گاهی زنی فانوسی جلوی او بگیرد و او را ببیند، هر زنی هم نیاز دارد مردی به او بگوید بس است. هر زنی نیاز دارد مردی محکم او را بغل کند و او را نگه دارد. شاید ظاهرش دیکتاتوری باشد. اما زن به خاطر زن بودنش،خیلی پراکنده و پخش است ونیاز دارد که مردی، این پراکندگی را جمع کند. انسجام و متمرکز شدن مال آنیموس است. اگر هم زنی مردی در زندگی اش نیست، زنان این انرژی را باید از آنیموس درونشان بگیرند.
میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی سطحم و شعورم خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
آره والا .ما این دفعه یکی از آشناهامون مارو برد یه خونه نشونمون داد اول کلی ازش تعریف کرد بعد رفتیم دیدیم تو یه برج شلوغ غلغله بود خونه پنجره نداشت به بیرون عین قبر بود برگشتیم خونه کلی گریه کردم گفتم من عمرا بیام تو خونه بدون پنجره مفت هم بده نمیخوام