2777
2789
عنوان

کیا مثل من از دوست بی وفایی دیدن؟؟

787 بازدید | 36 پست

بچه ها من یک دوستی داشتم از دوران مدرسه باهم همکلاسی وصمیمی بودیم. باهم مدرسه میرفتیم باهم درس میخوندیم باهم بازار می رفتیم لباس انتخاب می کردیم و خلاصه رابطه مون خوب بود اینم بگم مثلا اون تودرس ضعیف بود من کمکش میکردم بهش اعتماد به نفس میدادم و..‌

تااینکه بزرگ شدیم ویک پسر پولدار عاشقش شد وازدواج کرد. بعد از اون دیگه رفتارش با من عوض شد دیگه باهم نیومدجایی

فقط در حدیک سلام وعلیک عادی توخیابون

دلم گرفت تواین دنیا کسی آدمو بخاطر خودش نمیخواد فقط موقعیتته که بقیه کنارتن

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو من ازوقتی یادم میاد از دوستام بی وفایی دیدم واسه همین زیاد دیگه برا کسی مایه نمیذارم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دوست منم بعد از ۷ سال دوستی تا نامزد کرد شمارمو پاک کرد 😐😑انگار منتظر بود فقط شوهر کنه دوره همه رو ...

چه عقده ای بوده

فقط یه نفر که اونم واسه ام مهم نیست خداروشکر بقیه دوستام عالین😁

اوناهم لابد هنوز به جایی نرسیدن تادورت خط بکشن

منم از دوست خیر ندیدم البته از صمیمیش خیر ندیدم ولی بقیه بهترن

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉