2777
2789
عنوان

بچه ها وصل شد بخدا وصل شد وصل شدممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 47 پست
چیزی که حقمونه ازمون میگیرن بعدم خوشحالیم.کلا قضیه گرونی فراموش همه فقط نت نت. وصل وصل

چی بگم من که ماشین هم ندارم رشت هم شهر کوچیکیه پیاده اکثرا همه جا میرم هرچند اون بنزین شاید رو کرایه ها تاثیر بزاره 

ولی بی نتی هم خیلی ها رو از کار و زندگی انداخت 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

انقدر دارن چرت میگن این دولت که ادم دهنش وا میمونه.چطور ممکنه نزارن هیچی گرون بشه؟؟؟همین ماشین سبزی فروش  میاد توکوچه ها باید چطوری جبران کنه بنزینش رو ؟؟؟معلومه میکشه روهمون سبزیها

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وای فای یا نت گوشی؟

وای فای مخابرات

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.