2777
2789

سلام 

کسی تجربه ای داره میدونه اینجور بخاری ها رو برای خونه هم میشه استفاده کرد؟ 

من خونم جایی برای دود کش اینا نداره یک اتاقم خیلی سرده از طرفی بخاری برقی هم هزینه برقش خیلی برام زیاد درمیاد میخوام بدونم کسی از این بخاری های بدون دود کش استفاده کرده؟

خودم هیچ شناختی ندارم ازشون میخوام مارک خوبی باشه سنسور داشته باشه نسبت به گاز منواکسید هوشمند باشه و... چون برای اتاق میخوام فضای بسته است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدل خاصی استفاده کردین ؟ میشه مدلشو بگی سرچ‌کنم یجورایی خوشکلیشم برام مهمه 😁 مرسی خانمی

من استفاده نداشتم اما دیدم بعضیا میزارن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
خطرناکه اگرم هست گرونه خواهر

همین الانا که همزمان داشتم سرچ میکردم

تو نت دیدم نزدیک یک‌تومن بود خوبه این قیمتا برام

بعد یک‌مدلی و دیدم نوشته استوک ژاپنی که هوشمنده سنسور داره خطرناک بشه خاموش میشه 

کسی از این استفاده کرده شنیدین درموردش؟

من خونه دانشجوییم داشتم،خونه بزرگ بود و درز و دورز و پنجره زیاد داشته که از لابه لاش هوا بره و بیاد ...

این‌اتاقمم یخچاله با اینکه زیر پنجره شوفاژ داره ولی بازم انگار در یخچال باز میکنم خیلی باد میاد 

از این مدل استوک میخوام بگیرم شما از. اینا داشتی ؟ 👆👆عکسشو پست قبلم گذاشتم

این‌اتاقمم یخچاله با اینکه زیر پنجره شوفاژ داره ولی بازم انگار در یخچال باز میکنم خیلی باد میاد  ...

نه قدیمی تر ازینا بود ظاهرش ولی بدون دودکش بود،اگه خیلی اتاقت سرده فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون حتما هوا در رفت امده از بیرون که یخه

🧿