2777
2789
عنوان

هرکی میخاد یکی دوماهه دیگه اقدام کنه بیادباهم باشیم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂یکسال کوچیک تری تواین یکسال میتونی بهم برسی😂😂

😕فعلاگوگلووصل کنن کاراموانجام بدم اخراج نشم از دانشگاه😅😅 بعدشم هرخواستگاری میاداون نیس😕من نمیخام اوشونشون میخام😕بعدپول ی سال کارکردن بدم براش حلقه بخرم 😕یکی باشه پفک حلقه ای قبول کنه😅😅😅

😕فعلاگوگلووصل کنن کاراموانجام بدم اخراج نشم از دانشگاه😅😅 بعدشم هرخواستگاری میاداون نیس😕من نمیخام ...

خسته نباشی😂😂

توحلقه نخوای اونم نمیخاد

امضا ندارم انگشت میزنم☝
منم متولد۷۳ام بچم ۳سال ونیمس ان شاالله میخام اقدام کنم برای دومی ولی اطرافیان دودلم میکنن 

اطرافیان هرکدوم یه حرفی میزنن مهم توشوهرتین

من اگه حساسیت شوهرم نبود دخترم دوسالش بودمیووردم هم تنهانمیموند هم لوس نمیشد اما شوهرم خیلی حساسه روبجه

امضا ندارم انگشت میزنم☝
اطرافیان هرکدوم یه حرفی میزنن مهم توشوهرتین من اگه حساسیت شوهرم نبود دخترم دوسالش بودمیووردم هم تنه ...

شوهرمن میگ هرچی توبگی ولی تامیام ۱۰۰درصدراضی بشم تصمیمم قطعی کنم هرکی ی چی میگ پشیمون میشم بدتر 

شمااین ماه اقدام میکنید؟من قرص میخورم دیگ ازین ماه نمیخام بخورم خیلی عوارض داره 

خدایاشکرت ♥️♥️♥️