2777
2789
عنوان

انقدر بدم میاد ....که نگو..‌‌

404 بازدید | 18 پست

هر دفعه که منو می بینه میگه :خانم بفرمایید . قرآن نذریه .

می دونم که نیست اما می گیرم .

میگه: حالا پولشم بده .

دلم براش می سوزه . هنوز اونقدر بزرگ نشده که بفهمه داره به من کلک میزنه .

پولشو میدم و ولم میکنه .

بدم میاد از خودم که هر روز یه بچه کوچولو سرم کلاه میذاره.

بدم میاد از بچه ای که از این سن یاد گرفته با دروغ کار کنه

بدم میاد از کسی که به این بچه ها درس دروغگویی میده.

بدم میاد از جبری که چنین فردی رو به وجود آورده.

بدم میاد از شهری که توش قرآن نذری میفروشند.

با این حال اگه بازهم این بچه رو ببینم قرآن رو ازش میگیرم.

*قرآن نذری لازم ندارید؟ زیاد دارما . همین روزا باید برم سر چهارراه بفروشمشون😒😒

پرستارم؛ نبض احساس تو را میگیرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگیر خوب فقط یه خوراکی چیزی اگه داری بهشون بده اینا پولاشونم که خودشون برنمیدارن سرکرده دارن

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

رفتار غلط ماها باعث شده اون ها یاد بگیرن از احساسات مذهبیمون استفاده کنن....خیال میکنیم داریم حرمت کتاب خدا را نگه میداریم با خریدن از این افراد ، در صورتیکه دقیقا ما داریم دامن میزنیم به این دروغ گویی

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

😁

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)