رززینب مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 914 عنوان خانمایه مشهدی بیایین لطفا 78 بازدید | 8 پست سلام کسی هست برای زایمان طبیعی بیمارستان آریا خیابون پاستور رفته باشه ، به نظرتون بیمارستان مهر بهتره یا آریا؟؟ 1398/09/02 | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رززینب مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 914 اها الان دیدم نوشتی طبیعی. همون مهر برو مرسی گلم میگن مهر یکم برای ملاقات اذیت میکنن واسه همین گفتم اگه اریا خوبه برم اونجا
roza_jun عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 538 مرسی گلم میگن مهر یکم برای ملاقات اذیت میکنن واسه همین گفتم اگه اریا خوبه برم اونجا من دوستم اردیبهشت مهر طبیعی زایمان کرد خیییلی راضی بود.دکترشم نمیدونم شعبانی،شعبان نژاد یه همچین چیزی بود.البته من خودم میخوام برم سینا چون دکترم سینا زایمان میکنه فقط
رززینب مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 914 من دوستم اردیبهشت مهر طبیعی زایمان کرد خیییلی راضی بود.دکترشم نمیدونم شعبانی،شعبان نژاد یه همچین چیز ... عه خدا رو شکر دکتر من خانم مسلمی زاده ست البته ماما هستن
رززینب مدیر استارتر عضویت: 1397/01/06 تعداد پست: 914 من دوستم اردیبهشت مهر طبیعی زایمان کرد خیییلی راضی بود.دکترشم نمیدونم شعبانی،شعبان نژاد یه همچین چیز ... عزیزم میدونی هزینه هاش چقدر شد ایشالا شما هم بسلامتی زایمان کنی
roza_jun عضویت: 1397/12/23 تعداد پست: 538 عزیزم میدونی هزینه هاش چقدر شد ایشالا شما هم بسلامتی زایمان کنی فک کنم ۳ یا۳وخورده ای شد..البته این دوستم ک طبیعی بود دکتراومد بالاسرشو بیمارستانشم دیگه مهر خصوصیه خودت میدونی..