و بعد از اون کم کم اینترنت های همراه هم وصل میشه!!!!
به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطاتگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اتصال اینترنت که از دو شب و در سطح اینترنت ادارات، شرکتها و دانشگاه آغاز شده بود، شب گذشته به اینترنت خانگی در ۱۰ استان رسید. مردم استانهای ایلام، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، یزد، همدان، اردبیل، سمنان، زنجان، گلستان و چهارمحال و بختیاری به اینترنت جهانی وصل شدند.
طی اخبار رسیده از سوی وزارت ارتباطات، بسیاری از استانها نیز تا امشب به اینترنت متصل میشوند و این فرآیند ادامه خواهد داشت. این منابع خبری از آغاز اتصال اینترنت همراه پس از اتصال اینترنت خانگی و ثابت خبر دادند.
دست رو دلم نذار خواهر..نمیدونی بخدا چقد از دور و بریا میشنوم که همین مشکلو دارن
اگه بخوان قدرت دارن اونا را ببندن عزیزم میبینی که یک هفته اس نت بستن امیدوارم همسرتون سر به راه بشه ولی به ماهای که به سرچ و مطالب جدید نیاز داریم هم فکر کن عشقم ❤🌹
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم باور کن ما از کار و سرچ علمی افتادیم من مربیم یک گوگل نمیتونم بکنم
عزیز دلم من مشکلم با سایتای پو ر ن و این جور چیزاست ...خیلی سایتا حتی بدون ف یلتر شکنم باز میشه اگه بخوان مثه همین قطع اینترنت میتونن کاری کنن ولی انگار اصن دسترسی اسون به این سایتا یکی از هدفاشونه
خانوما لطفا بعد از وصل شدن نت، به سرویس دهنده ها مراجعه کنید و درخواست جبران این یک هفته قطعی داشته ...
دل خوش سیری چند گفتن چیزی ابلاغ نشده
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خیلی تاثیر داره عزیزم...طلارو هم که بندازی تو فاضلاب دستشویی بکشی بیرون کلی گند و کثافت به خودش میگی ...
انسان رو نبايد با طلا مقايسه كرد،انسان عقل و شعور داره كه طلا نداره،پس خارج از كشور هيچ كسي زندگي موفقي نداره و همه طلاق گرفتن يا دارن خيانت مي كنن با تحليل شما
عزیز دلم من مشکلم با سایتای پو ر ن و این جور چیزاست ...خیلی سایتا حتی بدون ف یلتر شکنم باز میشه اگه ...
به خدا یک گوگل نمیشه رفت یا پینترست که پر مطالب جدید و برای من مربی هنرم لازم
اگه بخوان قدرت دارن اونا را ببندن عزیزم میبینی که یک هفته اس نت بستن امیدوارم همسرتون سر به راه بشه ...
میدونم عزیزم منم فقط منطورم به همون سایتاس چون جلو اونارو نمیگیرن از درد دلم مجبورم ارزو کنم کلا قطع باشه وگرنه درک میکنم که کار و شغل و تحصیل و خیلی از روزمرگی های مهم جامعه ی امروز وابسته به همین اینترنته