2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالشه! ؟ از چیزی نمیتونه بخوره ببرش بیمارستان

دو تا بچم .یکی ۶ سالشه یکی ۴ ماهش الان دو هفته هست .دکتر گفت دو تاش رو بستری کن گفتم نمیتونم سخته دو تا با هم. بزرگه تب ولش نمی کنه تا حالا دوبار سرم زده .اون کوچولو هم همش شربت میخوره صداش در نمیاد زبون بسته 

و خدایی که به شدت کافیست.... 

پسرم هشت ونیم ماهشه حدودا یک هفتس که گرفته جدوابادمو جلو چشمم اورده  توتب سوخت سه باردکتربردمش یه شب تبش  خیلی بالا رفت تا پنج صب دکتر بودیم 

خیلی بدلامصب بچم لاغرشده یک هفتس اصلا غذای کمکی نمیخوره فقط شیرمادر 😞😞😞😞😞

چکار کردی .چه داروی واسه تب دادی

به بزرگه ۱۲ سالشه فقط استامیوفن ،کوچیکه۶ سالشه پروفن

تب شدید هم شیاف

داروی خاصی نمیده دکتر

فقط دختر بزرگم چون سردرد شدید داشت و سرگیجه یه شب بردم دکتر یه سرم بهش زد بهتر شد ولی خوب نشد 

تا یه هفته ادامه داشت

منم به کوچیکه آستامینوفن میدم بهتره ولی بزرگتره بروفن و شیاف که شیاف یه شب با گریه براش گزاشتم نمیزاره ولی بازم تب میکنه .اصلا غذا نمیخوره. به زور کوچولو هم فقط شیر خودم اونم خیلی کم.  خیلی لاغر شده 😭😭😭

دو تا بچم .یکی ۶ سالشه یکی ۴ ماهش الان دو هفته هست .دکتر گفت دو تاش رو بستری کن گفتم نمیتونم سخته دو ...

وای چه سخته.... فایده نداره فقط دواش بیمارستانه.... کسی رو نداری بره ب تو بیمارستان الای سر بچه شش سالت وایسه؟

وای چه سخته.... فایده نداره فقط دواش بیمارستانه.... کسی رو نداری بره ب تو بیمارستان الای سر بچه شش س ...

نه .باشه هم بچه با کسی راحت نیست