2777
2789

يه دختر دوازده ماهه دارم كه تا وقتي باباش نيست هميشه پيشمه و داريم بازي ميكنيم با هم ولي وقتي پدرش مياد كلا ديگه من نيستم انگار ، خودشو خيلي لوس ميكنه برا پدرش و حتي پدرش ميره دستشويي گريه ميكنه پشت سرش، مهموني ميريم كلا ديگه سمت من نمياد و سرش به بقيه گرمه و بازي ميكنه، ميخوام ببينم طبيعيه؟ البته تو مهموني سمت پدرش ميره بعضي وقتا اما همون يكمم نمياد پيش من اين رفتارا طبيعيه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دخترا بابایی هستن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
دخترا همیشه بابایی هستن خودت بابایی نبودی؟؟

يادم نيست اونقدر ولي مادرم ميگفت بودم ولي اينجوريو نديده بودم، ميرم يه جايي دخترا پيش مادرشونم ميرن ولي دخترم كلا سمت من نمياد وقتي پدرش يا بقيه باشن

دختر منم یکسالو یک ماهشه وقتی شوهرم از سر کار میاد دستاشو باز میکنه بدو بدو‌میره بغلش تا یه تایمی هم پایین نمیاد یا هرجا تو خونه میره دنبالش میدوه خوب باباشه دیگه دوسش داره تو جمع بهضی وقتا هی بغل من میاد بعضی وقتا هم که اون جمعو دوس داره بغل هر کی میره و بازی میکنه

يادم نيست اونقدر ولي مادرم ميگفت بودم ولي اينجوريو نديده بودم، ميرم يه جايي دخترا پيش مادرشونم ميرن ...

درست میشه کم کم حالا دختر من کلا اویزونمه😩

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
دختر منم یکسالو یک ماهشه وقتی شوهرم از سر کار میاد دستاشو باز میکنه بدو بدو‌میره بغلش تا یه تایمی هم ...

دختر من تو مهموني اگه بغلش كنم ناراحت ميشه كه بغلم نكن  ميگم نكنه اونقدر دوستم نداره

دقیقااااا مثل دختر ۱۳ ماهه من هست. من واقعا بعضی جاها عصبی میشم.مثلا تو مهمونی میون اووون همه غریبه اگه مثلا از چیزی گریه اش بگیره میره طرف باباش و بغل اون آروم میشه.اگه من زودتر بغلش کنم گریه اش بیشتر میشه.تو خونه واسه یه پوشک عوض کردن هم تو بغلم گریه میکنه.اونقدر تو مهمونی سراغم نمیاد که بعًی اوقات بقیه بهش میگن پس تو نباید سراغ مامانت را بگیری.خیلی غصه ام‌میشه

خیلی بده اینجوری.من احساس میکنم بهم حس مادری نداره.فقک کلفت اون و باباشم

يه جا خوندم كه بچه هايي كه امنيت كامل دارن از مادرشون كه تركشون نميكنه و خيالشون از همه بابت تو اين مورد راحته اينجورين يعني خيالشون راحته كه ما هستيم و مواظبيم و حايي نميريم، ولي بازم ميبينم غصه ميخورم كه نكنه دوستم نداره