2777
2789

سلام

من مجردم

۲۱سالمه

دانشجو ترم اول حسابداری

خب میخوام یه کاری داشته باشم از نظر مالی تا حدودی مستقل بشم

شخصیتم هم رشد بدم

بیرون خونه هم میتونم کار کنم

از پیشنهادتون ممنونم😍😗😘

آپشنات منو یاد بهترین دوران زندگیم انداخت همش یجا چند؟

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمک حسابدار شو هم کار مرتبط با درسته هم رزومه س هم زود راه میفتی

پیشنهاد خیلی عالی بود

خودم تصمیم داشتم برم فنی حرفه ای کلاس حسابداری

یه دوره کلاس کار با کامپیوتر هم برم

فکر کنم تو دفاتر سطح شهر بتونم کاری پیدا کنم

اولویت برام کار خوب راه بیفتم بعد درامد

منظورت رو درست متوجه نشدم عزیزم😊😁😄😘😍

میگم اینایی ک نوشتی نشون میده شرایطتت خوبه دلم واسه مجردیو دوران دانشجویی و ۲۱ سالگیو دیوونگیو اینا تنگ شد ایشالا شغل خوبم پیدا کنی 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
میگم اینایی ک نوشتی نشون میده شرایطتت خوبه دلم واسه مجردیو دوران دانشجویی و ۲۱ سالگیو دیوونگیو اینا ...

مرسی به دعای شما

از بس از سمت دیگران نه خانواده یه جوری حرف میزنن درباره ازدواج که خودمم فکر میکردم  دیگه دیره 

میخوام ازاین فکرا دربیام 

بیشتر بذارم رو کار ودرس فعلا

واقعا سوره یاس معجزه میکنه؟ چطور؟ ان شاءلله همه روزات بهترین باشن خانومی😘

شیطانه که آدمو نا امید میکنه سوره ی ناس شیطانو ناامید میکنه

مرسی به دعای شما از بس از سمت دیگران نه خانواده یه جوری حرف میزنن درباره ازدواج که خودمم فکر میکردم ...

عاشق نشدی ازدواج نکن حتی اگه ۴۰ سالت بود 

اره تو اگهیا پره عزیزم اگه قبلشم دوره ببینی ک عالیه مخصوصا تو مجتمع فنی

تو شهرستان هم اگهی میزنن؟ندیدم!!!!کجا میزنن؟

اره مخصوصا حسابداری تو دانشگاه بیشتر دفتری یاد میدن

ولی بیرون کامپیوتری هست