2777
2789
عنوان

بیاین کمک😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 54 پست
نه جا دکترخودم میرم آخه پیش بارداری هم رفتم قبلا چندجلسه واس آزمایشات  بگم واسم سونو مینویسه ب ...

باشه عزیزم

جواب هر چی شد منو تگ کن بیام

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
باور کن عزیز بیخیال هم بودم نگرفته چشم گلم ایشالله ک سالم و سلامت تا صدو بیست سالگی پیشت باشه

عزیزدلم وقتی میگیم بیخیال یعنی کلا از فکرش دربیا منتظر موعدت نباش..چون استرس خودش مانع بارداریه من خودم تجربش کردم گلم..مرسی عزیزم ..انشالله که توهم این ماه آخر انتظارت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یه سوال داشتم با اجازه اینجا میپرسم من بی بی زدم مثبت بود از موعدمم ۵ روز میگذره آزمایش ندادم میخوام برم پیش دکترم ینی ازم آزمایش میخواد بگم بی بی مثبت شده قبول نمیکنه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
دوستان یه سوال داشتم با اجازه اینجا میپرسم من بی بی زدم مثبت بود از موعدمم ۵ روز میگذره آزمایش ندادم ...

اگر علائم بارداری رو داری برو فقط یه آز بارداری بده. دیگه تیتر بتا لازم نیست

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
اگر علائم بارداری رو داری برو فقط یه آز بارداری بده. دیگه تیتر بتا لازم نیست

سومین تجربمه هربار یه علائمی داشتم نمیدونم دقیق ولی خب دل درد واینا داشتم سر قبلیا حالت تهوع داشتم الان اصن ندارم 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...