2821
2789
عنوان

علت خر و پف کردن چیه؟؟؟

236 بازدید | 21 پست

بچه ها شوهرم بدجور مریض شده بود گلودرد شدید،تب و... از اون به بعد شبا خروپف میکنه وحشتناک.دلم نمیاد بهش بگم جدا از من و بچه بخوابه تو یه اتاقم که میخوابیم نه خودم میتونم بخوابم نه بچه اصلا نمیدونم چرا از بعد مریضیش اینجوری شده خیلی ناراحتم 😔 واقعا بد خروپف میکنه حتی با وجود این همه خستگی بازم نمیتونم بخوابم😭

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهر منم خیلی خروپف می کنه خودش میگه چون فکرم مشغوله اینجوریه

صداش وحشتناکه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
چند سالشه؟ هر چی سن بره بالاتر احتمال خر و پف بیشتر  سلطان خر و پف مامان بابای من

25 سالشه.آخه اینجوری نبود قبلا.اگه همینجوری پیش بره قطعا از بیخوابی میمیرم 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
ینی روزا نمیشه بش بگی عزیزم دیشب تا صبح خروپف میکردی ؟بهتره دکتر بری😑

گفتممممم اصلا جدی نگرفت گفت بزار دفترچمو تمدید کنم میرم حالا.اصلا نمیفهمه من دارم تا صبح زجر میکشم 

شوهر منم خیلی خروپف می کنه خودش میگه چون فکرم مشغوله اینجوریه صداش وحشتناکه

ای بابا😔من با زحمت بچمو میخوابونم با هر خروپفش میپره 😭

به پهلو بخوابونش دستشو بگیر توی  خواب بکش سمت خودت به پهلو بشه صدای خروپفش قطع میشه اینجوری خود ...

اتفاقا امتحان کردم اصلا به مدل خوابش ربط نداره به پهلو شد حتی رو شکمم خوابید باز خروپف میکرد بالششم بلند نیس نمیدونم چیکارش کنم این ترفندا اثر نداشت 😔

ای بابا😔من با زحمت بچمو میخوابونم با هر خروپفش میپره 😭

دقیقا منم همینطورم به زور میخوابونم تا صدای خروپفش ی لحظه میره بالا خودم و دخترم از خواب می‌پریم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
حتما بینیش کیپ شده یا چیزی  زیر سرشم درست کن

من خودم احتمال میدم از بعد مریضیش ورم کرده داخل بینیش