2777
2789

بردم پیش متخصص فقط انتی بیوتیک داده، الان چند روزه وچندجای دیگه دهنشم شده، ازچیه چیکار کنم بهتر بشه

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ته دندونشه بیشترچرک کرده روی لثه اش سفید شده و پشت دندون جلوش که هست و روی زبونش ولبش هم هست طفلک داغونه دلم اتیشه چیکار کنم

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه
نه ته دندونشه بیشترچرک کرده روی لثه اش سفید شده و پشت دندون جلوش که هست و روی زبونش ولبش هم هست طفلک ...

اینجوری که میگی مث برفک ک ایناس..یا مثلا تبخال🤔🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تازگی سرمانخورده یا تب نکرده؟

هم من هم دخترم بعد یه سرماخوردگیو ویروس لعنتی دهنمون ابسه کرد کلش سفید شده بود من تا 3هفته هیچی نمیتونستم بخورم هم بچه بیچارم دکترم برده بودم گف تبخال دهانه که باید دورش بگذره داروهم نداده بود 

خودش باید خوب شه