2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هماتوم چیه؟

هماتوم ،لخته خونه کنارساک بارداری،بربعضی ها ایجادمیشه،که باخونریزی دفع میشه.وممکنه ساک ر هم ازجاش تکون بده واز رحم خارج شن.

اما اگه طرف بره دکتر،دکتربهش دارو میده وهماتوم تورحم جذب میشه وضرری به ساک بارداری وارد نمیشه.

حتما برو دکتر

قصدترسوندنت ر ندارم،خدانگهدار نی نی کوچولوت باشه.ولی حتما فردا برو دکتر

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هربار نه،الان یکهفتس و گاهی 

فکر نمیکنم مشکلی باشه اماااااااا حتمااا برو دکتر تا ماما بهت بگه چکار کنی.چون لکه بینی یعنی ۵۰ ۵۰ سقط یا موندن.

من خودمم میگم دو روزی لک دیدم رفتم برام شیاف نوشت دیگه قطع شده.

گفتن زوده و دوهفته دیگه که هفته ۸ ام شه

توکلت ر بخدا کن،برو دکتر،بهت شیاف پروژسترون میده،لک بینی ت بند میاد وجای بچه سفت میشه.

امااکثردکتراتاقبل دیدن قلب،شیاف نمیدن

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

توکلت ر بخدا کن،برو دکتر،بهت شیاف پروژسترون میده،لک بینی ت بند میاد وجای بچه سفت میشه. امااکثردکترا ...

منم ۲ هفته دیگه نوبت سونو قلب رو برام زده.حالا استرس گرفتم نکنه خارج رحمی باشه😥😥😥

منم ۲ هفته دیگه نوبت سونو قلب رو برام زده.حالا استرس گرفتم نکنه خارج رحمی باشه😥😥😥

دور از جون اگه خارج رحمی باشه،درد وحشتناکی باید داشته باشی.

پس ذهنت ر به سمت چیزای منفی نبر،انرژی مثبت باش. اون جوجه تودلت جزتوکسی رنداره که اومده توی دلت نشسته  .پس بهش محبت و انرژی مثبت بفرست.

برای تشکیل قلب هم هر روز سوره یاسین بخون که قلب قرآنه.

خدانگهدارش باشه جوجه کاکل زری ت ر

دور از جون اگه خارج رحمی باشه،درد وحشتناکی باید داشته باشی. پس ذهنت ر به سمت چیزای منفی نبر،انرژی م ...

عزیزم من درد نداشتم فقط سرما خوردم انققققد سرفه میزنم که تمام عضلاتم شکمم منقبض شدن و سرفه میزنم شکمم درد میگیره و تیر میکشه.بعد همش فکر میکنم از اونِ...ولی از یکطرفم‌میگم از سرفه زدنای مداوم هست.

دعا کنین لطفا دو هفته دیگه میرم  سونو همه چیز اوکی باشه❤👼

عزیزم من درد نداشتم فقط سرما خوردم انققققد سرفه میزنم که تمام عضلاتم شکمم منقبض شدن و سرفه میزنم شکم ...

مطمئن باش همه چیز اوکیه.دستت ر بذار رو شکمت براش آیت الکرسی بخون.هر روز براش۱۴۰ تاصلوات بفرست.