2777
2789
عنوان

سقط تو هفته پنجم

26604 بازدید | 73 پست

تو شیش هفتگی ساک و کیسه زرده بدون پل جنینی مشاهده شد این هفته گفتن ساک حاملگی در حد پنج هفته اس و کیسه زرده نبود فقط ساک با ی پل جنینی دو میلی متری 

فعلا درد ندارم فقط دوبار لخته خیلی کوچیک دفع کردم 

بچه ها درد سقط واسه ی پل میانی دو میلیمتری با ساک بارداری خیلی سخته؟اصلا دلم نمیخاد کورتاژ کنم

جواب ابلهان خاموشی است

نه پنج هفته خيلي راحته

سعي كن خودت دفع كني

با روشهاي سنتي

من وارد نيستم اما خيليها نتيجه گرفتن

يعني حاملگي پوچه؟

اخه خيلي زوده

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهار پنج هفته سقط کردم مثل پریودی بود..فقط یکم خونریزی بیشتر بود راحت بدون عمل

خدا از زبونت بشنوه من نمیخام برم اتاق عمل از سقط با قرصم میترسم چون میگن دردش زیاده چه کار کنم خونریزیم بیشتر شه 

جواب ابلهان خاموشی است

[QUOTE=112696044]نه پنج هفته خيلي راحته سعي كن خودت دفع كني با روشهاي سنتي من وارد نيستم اما خيليها نتيجه گرفتن ي ...[/QUOTE

پوچ نبود گفت ی پل جنینی دو میلی متری کوچیک دیده میشه که قلب هم نداره

جواب ابلهان خاموشی است
خدا از زبونت بشنوه من نمیخام برم اتاق عمل از سقط با قرصم میترسم چون میگن دردش زیاده چه کار کنم خونری ...

زعفرون و اویشن و اینجور چیزا بخور

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
درد در حد پریودی

بعضیا میگن به خودمون پیچیدیم و فلان ادم میترسه بیمارستان میخاست کورتاژ کنه قبول نکردم گفت برو تا سه روز دیگه اگه خونریزی نکردی بیا

جواب ابلهان خاموشی است

به هیچ وجه کتاژ نکنی بدنت دست نا بد تخمکاتم کلتاژ کنن به روش طبیعی سقط کن

فقط منتظر 🤰اون روزم که دنیا بیای کو چولویی مامان اون روز بهترین روزه برام میشه واسه سلامتی کوچولو یه صلوات بفرستین😘