2777
2789

از هیچکدوم

از فردا میگن چون بازدیدشون بالاست پس نت ملی میشه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
از هیچکدوم از فردا میگن چون بازدیدشون بالاست پس نت ملی میشه

یعنی چی نت ملی میشه ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا شایعه درست نکنین

چه شایعه ای درست کردم ؟

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
یعنی چی نت ملی میشه ؟

یعنی فقط از پیامرسان ها و سایت های داخلی استفاده کنیم

یعنی فقط از پیامرسان ها و سایت های داخلی استفاده کنیم

یعنی سایت های خارجی نمیشه ؟ من از اونجا کلی تحقیقات مقاله میکردم و کتاب میگرفتم 

مطمئنی ؟ قبلا بعضی کاربرا میگفتن اینچیزا الکیه و همون نت خودمون رو وصل میکنن 

واای خدا کنه اینجوری نشه

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
یعنی سایت های خارجی نمیشه ؟ من از اونجا کلی تحقیقات مقاله میکردم و کتاب میگرفتم  مطمئنی ؟ قبلا ...

عزیزم من نگفتم همچین اتفاقی افتاده که

گفتم احتمال داره انجام بدن این کار رو 

چه شایعه ای درست کردم ؟

اخه الان من راحت دارم هم از اینستا هم واتساپ هم گوگل استفاده میکنم. اگر قرار بود همچین چیزی بشه برای تمام اپراتورها میشد

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
یعنی سایت های خارجی نمیشه ؟ من از اونجا کلی تحقیقات مقاله میکردم و کتاب میگرفتم  مطمئنی ؟ قبلا ...

نت خونه رو مثل سابق وصل میکنن. برای ما وصل شد

نت خونه رو مثل سابق وصل میکنن. برای ما وصل شد

منظورتون مودم هست ؟ من خودم با وای فای مودم دارم از سایت استفاده میکنم ولی بغیر از اینجا دیگه هیچی کار نمیکنه

منظورتون مودم هست ؟ من خودم با وای فای مودم دارم از سایت استفاده میکنم ولی بغیر از اینجا دیگه هیچی ک ...

الان وایفا ما وصله و همه سایت ها برامون باز میشه. برای شما هم نهایتا تا فردا درست میشه

الان وایفا ما وصله و همه سایت ها برامون باز میشه. برای شما هم نهایتا تا فردا درست میشه

واقعا گوگل میتونید برید ؟ کدوم شهرید ؟