بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اون تاپیک سوره حشر یکی گفته من دیروز یادم رفته و شما هم گفتی امروز دوتا بخون!!!!حتی ی روز هم فراموش بشه باید از اول خونده بشه و کل چله میریزه بهم.کی گفته اشکالی نداره؟بنظرم چله رو هرکسی برا خودش بخونه ب نیت خودش چون اون خانوم یادش رفته و خراب کرده چله گروهی رو
عزیزم اون تاپیک سوره حشر یکی گفته من دیروز یادم رفته و شما هم گفتی امروز دوتا بخون!!!!حتی ی روز هم ف ...
راستش من معتقدم خدا بزرگتر از این حرفاست و حال بنده هاشو میدونه و میبینه مهم نیته من خودم تو این چند روز انقدر حالم بد بود همش گریه میکردم و یکی از عزیزام فوت شد اصلا تو حال خودم نبودم اما کلی قرآن خوندم و خدا شاهده برای تمام نی نی سایتی هایی که گرفتاری داشتن دعا کردم من فکر نمیکنم خدا اینجوری بشمره شمام زیاد سخت نگیر تو تاپیک های دیگه خانم هایی که خیلی من قبولشون دارم مثل آتنا جان هم کسی میگفت نخوندم با روی باز می پذیرفت نباید مردم رو از دین زده کرد دین ساده هست فقط بگو خدای بی پناهان و خدا دستتو میگیره 💙 یا علی