2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین؟🍟🍔🥓🥩🍗🍖🍕🌭🥪🌮🌯🥙

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 92 پست
مامان_ارشام1 میگه که به هفتس فقط به بچه هام سوپ میدم چون سرما خوردن

اهان عزیزم. آخه منم نوشتم سوپ دارم 

من وقتی مریض بشیم. سوپ و آش و آبگوشت و فرنی وعدسی و انواع کته با ماهیچه درست میکنم 

برنامه خیلی عالیه  همه گروهای غذایی رو مد نظر داشته باشید. الانم هواسرده. طبع گرم غذاها را دقت ...

شما قدتون ۱۶۳هست وزنتونم ۶۰الان اندامتون عالیه؟

تا خدا با من است زمانه با من است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوراک لوبیا چیتی عالیه اصلا حاضری نیست از ۲۴ساعت قبل باید لوبیا چیتی خیس بخوره پیاز داغ فراوون میخ ...

😍😍😍😍😍

من پیاز رنده میکنم اولش یکم با لوبیا چیتی تفتش میدم، بعد که پخت اخر سر رب و ابلیمو اضافه میکنم با نمک و فلفل. کلاً اهل پیدز داغ نیستم، شیرازی اصیل هستم 😜😂😂😂

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
😍😍😍😍😍 من پیاز رنده میکنم اولش یکم با لوبیا چیتی تفتش میدم، بعد که پخت اخر سر رب و ابلیمو اضافه ...

حالا یه بار با پیاز داغ زیاد درست کن وفلفل و زردچوبه و رب بزن وتفت بده.بعد لوبیا چیتی که حسابی پخته شده رو بهش اضافه کن بزار جابیافنه. محشر میشه 

حالا یه بار با پیاز داغ زیاد درست کن وفلفل و زردچوبه و رب بزن وتفت بده.بعد لوبیا چیتی که حسابی پخته ...

چه جالب، حتما تست میکنم. ممنون گلم.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

خانم های عزیزم هر وقت هر غذایی که درست کردین مخصوصا خورشت اگه ابکی بود و میخواستین غلیظ بشه یه قاشق مرباخوری سر پر ارد رو با روغن سرخ کنید در حدی که ارد نسوزه بعد به غذاتون اضافه کنید اونوقت غلیظ میشه از دستور غذایی مادر م😘😘😘😘عالی میشه همیشه خانواده شوهرم میگن چکار میکنی اونقدر غذات خوشمزه میشه کمنم نمیگم😜😜😜😜