2777
2789

دو هفتس کاربریم تعلیق شده  هر چی تو قسمت تماس با ما پیام گذاشتم جواب ندادن ازاد نکردن کاربریمو 

چیکار کنم 😭😭

اصلا ازاد میکنن؟

یا دارم الکی فقط دستو پا میزنم😐

نمیدونم چرا اصلا تعلیق کردن نامردا☹😥😥

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

بايد دوستاتو بفرستي وساطتت

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بايد دوستاتو بفرستي وساطتت

دوست ندارم چیکار کنم😢😢

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
دوست ندارم چیکار کنم😢😢

من دوتا دوست دارم ميرن ازادم ميكنن😂😂😂از طرفم قول ميدن بچه خوبي باشم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
آزادی تمام تعلیقیا صلوات

😢😢

من دوتا دوست دارم ميرن ازادم ميكنن😂😂😂از طرفم قول ميدن بچه خوبي باشم

وای توروخدا بگو برای منم برن پادرمیونی کنن😥😥😥

عزیزم اگه امکان بازگشت داشته باشه نی نی یار 5 حتما کمکت میکنه فردا صبح ایشون تگ کن مشکلت بگو انشالل ...

صبح ها خوابم اخه☹☹😕

سلام عزیزم  بستگی به علت قطع دسترسی شدنتون داره گاهی دیگه اصلا کاربری باز نمیشه گاهی هم چندرو ...

عزبزم میشه علتشو بهم بگی من ک اصلا حرف بدی نزدم 😢😢

دوست ندارم چیکار کنم😢😢

منم کاربری اصلیم تعلیق شد مجبور شدم با کاربری جدید بیام.لصلا بدون دلیل.نمیدونم چ مرگشون بود تعلیقم کردن تازه جوابم هم ندادن..چقد دست و پازدم حداقل بگین چرا تعلیق هیچ جوابی ندادن😬😖

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)
کاربری قبلیتون چی بوده؟ البته درحال حاضر ممکنه دسترسی نداشته باشم و کمی با تاخیر پاسخگو باشم

سکینه_لوپز 

باشه ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی 😗

تو قسمت تماس با ما خیلی پیام گذاشتم ولی هیچ کی جواب نمیده☹

من تعلیق شدم اول به نی نی یار5 پیامک زدم که گفت قسمت تماس باماپیام بفرست بعدچندروزم آزادشد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚