2777
2789

دارم باهاش حرف میزنم راجب انتخاب رشته، یهو میگه باشه تا یکی رو پیدا کنم خدافظ

گوشی رو وسط حرفم قطع میکنه

بابام داره تو گالریش نگاه فیلمای طنز میکنه از این فیلما که‌تو واتساپ میفرستن براش

به مامانم میگه بیا با هم ببینیم

مامانم یهو گوشیشو میگیره بعد میره میگه این چیه این زن لخت تو گالریت چی میخواد ( حالا زنه لخت نیستا😂😂 فقط کلیپ خارجیه) ماهواره داریم صبح تا شب مامانم میبینه بایلم اصلا کاری نداره

بعد بابام میگه عزیزم اینا تو گروه میفرستن بعدم اینجا ذخیره میشن منم اولین باره میبینم

از اول تا اخرش مامانم خنده رو زهر مار بابام میکنه

به بابام‌میگه این فیلم طبیعیت چه قشنگه بابام میگه ندیدمش چیه

مامانم میگه اره دیگه فیلمای اون زنا و رقاصا رو خوب بلدی اینو نمیدونی😐😐😐😐

یا بی خود و بی جهت زنگ میزنه بابام که صبح تا حالا انلاینی ولی زنگ نمیرنی😐😐 حالا من میرم نگاه میکنم تا بابام بدبخت اخرین بازدیدش ۵ساعت پیشه

و ۲بار هم در طول روز زنگ‌ میزنه 

یا مثلا مامانم مسایل کاری رو میاره تو خونه فلان زن خرابه فلان اقا بهم پیشنهاد ازدواج داد فلان زن اینو گفت و..

بعد بابام حرف میرنه میگه عزیزم میشه دخالت نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گوشزد کن ی کاغذ براش بنویس بگومامان قشنگم حس کردم مدتیه ک داری مسیر زندگیت را اشتباه میری من درحدی نیستم ک بهت ایراد بگیرم ولی میبینم ک چطور بابا ازت دلخور میشه و بهش ظلم میشه دلم نمیخواد شاهدکوچک شدن بابا و سرد شدن شمادوتا باشم مثلا فلان رفتارت واقعا بده چون دوستتون دارم و شما الگوهای زندگی من هستید خواستم ک بهت یاداوری کنم ارزشمندترین دارایی زندگیت را بیشتر مراقبت کنی ....ب باباتم بگو مامان ی کم بهونه گیر شده بیشتر محبتش کن دلش خوش بشه ....

چقدر مادرت گیرهمادر من اگر اینجوری کنه با بابام تا الان صد بار بابام طلاقش داده بود🤦🏼‍♀️

حالا من به مامانم میگم‌مامان بسه چقدر گیر میدی سرمون رفت

بابام میگه چیکار مامانت داری بی احترامی نکن بچه 

بهش گوشزد کن ی کاغذ براش بنویس بگومامان قشنگم حس کردم مدتیه ک داری مسیر زندگیت را اشتباه میری من درح ...

صد بار گفتن🥲

واکنش مامانم: نه باباااا بشین سر جات همینم مونده تو به من یاداوری کنی

بابام: ما کی سرد شدیم بشین بچه بشین جوگیر نشو بی احترامی نکن مادرت حق داره

صد بار گفتن🥲واکنش مامانم: نه باباااا بشین سر جات همینم مونده تو به من یاداوری کنیبابام: ما کی سرد ش ...

عزیزم فقط بابات 😂😍 خب پس ازایناس ک خوشش میاد مامان ایراد بگیره و مشکلی نداره....

اگه گفتی و اینو جواب شنیدی دیگه چیزی نگو