مامانی_زهرا مدیر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 309 عنوان Trader داریم اینجا؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست بچه ها چیکار کنیم اگه نت وصل نشه.. کسی روشی چیزی داره برا دسترسی به بروکر؟؟ 1398/09/01 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_رویایی1 عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5968 منظورتون حساب وبمانیه؟ بله داریم... تریدرا تو ایران حساب وب مانی دارن Fxtm فارکس یا بای..
مامانی_زهرا مدیر استارتر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 309 نه زیاد تو پاکتی یا fxtm من سرمایم زیاد نیس با پاکت دارم زیادش میکنم بیارم یه سره تو فارکس... اون باینری سودش خیلی خوبه ولی ریسک و استرسش افتضاحه.. اگه اشنایی نداری باید بگم تمام تحلیلای فارکس رو باید به اضافه تحلیل زمانی انجام بدی
گل_رویایی1 عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 5968 من سرمایم زیاد نیس با پاکت دارم زیادش میکنم بیارم یه سره تو فارکس... اون باینری سودش خیلی خوبه ولی ر ... برای پاکت مدارک فرستادی .. استراتزی بلدی.
مامانی_زهرا مدیر استارتر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 309 برای پاکت مدارک فرستادی .. استراتزی بلدی. بیخیال دیگه بیا خصوصی صحبت کنیم ....
shadab207 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1850 منظورتون حساب وبمانیه؟ بله داریم... تریدرا تو ایران حساب وب مانی دارن این حسابو میشه هر جایی استفاده کرد ؟؟مث سایت آمازون ؟؟نحوه افتتاحش راحته ؟؟ نتی هم میشه ؟؟ ** حسبنا الله و نعم الوکیل ** ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ** بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
مامانی_زهرا مدیر استارتر عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 309 این حسابو میشه هر جایی استفاده کرد ؟؟ مث سایت آمازون ؟؟ نحوه افتتاحش راحته ؟؟ نتی هم میشه ؟؟ والا نمیدونم... باید درگاه پرداخت اون سایت رو ببینید... که لگو وب مانی رو داره یا نه... یه لوگو ابی رنگه... افتتاحشم راحته باید کانفرمش کنید با تلفن و و اینا... اگه واریز و برداشته بیش از یه مقدار خاص بشه . ازتون کانفرم با پاس و ادرس ترجمه شده میخان