2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ششم بارداری

573 بازدید | 15 پست

من اول هفته ی ششم بارداری هستم. 

امشب رفتم دستشویی به لباس ییرم اندازه یه سر سوزن لک قهوه ای بود.

خطرناکه؟

امروز چیز سنگین بلند کردم و صبح از صدای بلند ترسیدم و عصر هم رقصیدم. یعنی دلیلش اینا بوده ؟

چکار کنم خیلی ناراحتم 😭😭😭

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

تو رو خدا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پناه برخدا اول اصلا استرس و ناراحتی نداشته باش کم بوده خداروشکر اگ شماره دکترتو داری ازش بپرس استراحت مطلق کن تا شنبه بری پیش دکترت اگ جواب تلفن میداد خوب بود یا از منشی بخواه ازش سوال کنه واست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وا چرا رقصیدی

شوهرم همش غر میزنه ورزش کن.

همش دراز کشیدی سبک ورزش کن.

امروزم چنان دادی کشید که شیر داره روی گاز سر میره قلبم اومد توی دهنم از ترس بعدش انقدر گریه کردم.

بچه ها بنظرتون دلیل اینکه قلب جنین تشکیل نشه چیه 

نمیدونم دلیلش چیه ولی شنیدم خوردن بادام برای تشکیل قلب جنین خیلی موثره.  نمیدونم راسته یا نه.

شوهرم همش غر میزنه ورزش کن. همش دراز کشیدی سبک ورزش کن. امروزم چنان دادی کشید که شیر داره روی گاز ...

ای بابا چرا مراعات حالتو نمیکنه....سونو قلب رفتی؟حتمافردابرو دکتر.ان شالله ک چیزی نیست

یه 
ای بابا چرا مراعات حالتو نمیکنه....سونو قلب رفتی؟حتمافردابرو دکتر.ان شالله ک چیزی نیست

هنوز دکتر نرفتم.

سونو قلب که هفته ی ۸ به بعد میشه الان زود نیست؟

هنوز دکتر نرفتم. سونو قلب که هفته ی ۸ به بعد میشه الان زود نیست؟

هیچ مشکلی ندادی ناراحت نیاش فقط دسگه نرقص اگه خیلی استرس داری خودت برو از دارو خاته شیاف پروژسترون بگیز شبا موقع خواب بزار این استرس چی میگه

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
هیچ مشکلی ندادی ناراحت نیاش فقط دسگه نرقص اگه خیلی استرس داری خودت برو از دارو خاته شیاف پروژسترون ب ...

چقدر غلط املاییییییی

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
هیچ مشکلی ندادی ناراحت نیاش فقط دسگه نرقص اگه خیلی استرس داری خودت برو از دارو خاته شیاف پروژسترون ب ...

شیافش مقعدیه ؟