2777
2789
عنوان

بزرگ شدن ساق

| مشاهده متن کامل بحث + 2035 بازدید | 105 پست
خب مال خيليا اينجور هس ولي چربيه نه عضله

عزیزم من ورزش میکنم بدن سازی نمیرم. روزی ۳ ساعت ورزش میکنم تو خونه. رونم  و ساق پام  و بازوم  خط داره.  ولی من میخوام  ساقم  کوچیک شه. چربی هیچوقت  خط نداره ‌ سلولیت  داره ‌. این یادت باشه 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش فرمتره تو لباس

آهان از اون لحاظ میگی

آره خب

البته فقط ساق که نباید باشه متناسب همه جا باید خوش فورم بشه

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
يعني بازو هم داري؟

کلا بدنم خوب ولی من دوست دارم استخونی شم‌ . قدم ۱۶۵ وزنم ۶۶‌ . هرکی میبینه  میگه  عالی ولی من مثلا ۵۶ شم خوبه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
هر ورزشی بگی رفتم 😢😢😢😢  نمیشه کوچک, اگه با رژیم خیلی لاغر کنی ساق پا هم یک کم لاغرتر میشه

من خیییییییلی لاغرم بعد زایمانم لاغر ترم شدم.قدم ۱۷۳ قبل بارداریم ۶۲ کیلو بودم الان شدم ۵۸ کیلو بازم ساق پا و رونم پره.حتی قبل بارداریم بدن سازی میرفتم بازم تاثیری نداشت البته ژنمون اینجوریه مامانمم همینه.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
پس فك كنم قدرت بدنيتم نسبت ب بقيه بيشتر باشه

بله چون همیشه ورزش کردم‌ حتی ۳ ماه بعد زایمان شروع کردم

دروغگوووو!!😅

😂😂😂😂😂چرا اخخه

هرکی  هرچی داره  ناراضی😂😂😂 من اینجوریم  دارم خودم میکشم کوچیک  شه

دقیقا منم

خودم ریزم ساق پام عضلانی و درشت خیلی ناجوره چربیم نیست آب شه عضله ست

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
چجور عضلست؟ورزش ميكني؟

قبلا دو استقامت کار میکردم

الانم سر کار که میرم حیلی سرپام و بدو بدو میکنم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2