2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته از دست آدمهای بیخود

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 33 پست
اینم بگم که خواهرشوهرام باهام قهرن منم تو شهر غریب دلم گرفته فقط میخوام گریه کنم

گریه نکن

فقط شوهر بدردت میخوره و بس

الهی محتاج شون نباشی

اول خدا بعدا شوهر جان... 

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ منم عقد خواهر شوهرم دعوت نشدم خاك بر سرا لياقت منو ندارن 😁

😁😁😁خاک بر سر بی لیاقتشون

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
شما دگ چرا😔

خواهرم پنج سال کوجیکترمه داره عقد میکنه 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
عزییییزم،مبارک باشه ان شالله بخت خودتم تو راهه سفید بخت بشی دختر🌺😘

وقتی به موقع و زمانی ک دلم میخواست نیومده و میخوام ک دیگه نیاد صد سال سیا .

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
وقتی به موقع و زمانی ک دلم میخواست نیومده و میخوام ک دیگه نیاد صد سال سیا .

دوست عزیز مصلحت آدما رو اون بالایی میدونه

من خودمو برات مثال بزنم:

نشد، فک کردم بموقع نیومد و حسرت خوردم و شکستم

ولی سال بعدش با یه مررررررد ازدواج کردم

الان فهمیدم اونی که میخواستم داره به زنش خیانت میکنه چه خیانتی، شکر خداو مصلحتش... 

خوشبخت بشی جانا

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
وقتی به موقع و زنامی ک دلم میخواست نیومده و میخوام ک دیگه نیاد صد سال سیا .

خدا هیچ چی رو دست ما نزاشته مثلا بچه.

من نسبت به همکلاسی هام خیلی دیر ازدواج کردم خیلی نگران بودم ولی الان که نگاه میکنم دوام و خوشبختی زندگی اصلا به این چیزها نیست.

امیدت به خدا باشه به موقعش برات میفرسته

دوست عزیز مصلحت آدما رو اون بالایی میدونه من خودمو برات مثال بزنم: نشد، فک کردم بموقع نیومد و حسرت ...

من 35 سالمه خواهرم سی سالشه دیگه این حرفای از سن من گذشته ک بخوام بمونم منتظر صلاح و مصلحت اون بالا سریتون گل عمرم رفت دلم واسه خودم گرفته وگرنه واسه خواهرم خوشحالم ولی دلگرفتگیم بیشتره تا خوشحالی 

خدا هیچ چی رو دست ما نزاشته مثلا بچه. من نسبت به همکلاسی هام خیلی دیر ازدواج کردم خیلی نگران بودم و ...

دقیقا کدوم خدا رو میگی ؟؟ لطفا جملات کلیشه ایی نگید هیچکدوم از این حرفا از حس منفی ک دارم کم نمیکنه