2777
2789
عنوان

عفونت قارچی واژن

756 بازدید | 19 پست

دکتر واسم قبلا این دارو ها رو نوشته بود 

مترونیدازول (دو برگ) هر ۸ ساعت _ سفکسیم ۴۰۰ (یک بسته) روزی یدونه _ فلوکونازول ۳ عدد (۳شب در میان شبی یکی) _ پماد کلتریمازول واژینال با اپلیکاتور 

الان مشکلم اینه که نمیدونم دوز فلوکونازول و کلتریمازول چقدر بوده ...

آیا کسی هست که بدونه چی باید بخرم الان ؟ 

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم.

منم هرچندماه یکبار به این مشکل دچار میشدم...

تا پارسال..که روش اصلاح اونجامو عوض کردم و از واجبی(نوره)(همونکه بدبو هست)استفاده کردم و دیگه دچار نشدم.

و الان دوباره ۲ماهه دیگه حال واجبی نداشتم و دوباره ۳شبه که دچار شدم.ولی دیگه دکتر و دنبال راههای شیمیایی و دارویی نرفتم...

از دیشب دارم با سرکه طبیعی درمان میکنم.الان ۵۰درصد بهترم.۲-۳روز طول میکشه تا خوب بشم.ولی دیگه راهش طبیعیه.

به این صورت که....

هردفعه میرم دستشویی بعد از شستن خودم و خشک کردن...یه کم سرکه میریزم تو دستم و به خودم میزنم...خیلی میسوووزه(اگه طاقت نداری با آب قاطی کن و خودتو با اب و سرکه بشور)...سوزناکه...ولی جواب میده

ان‌شاءالله که امتحان کنی و جواب بگیری

ممنون عزیزم فقط من خارش و سوزش رو بعد رابطه دارم با متورم شدن یعنی منم عفونت قارچی دارم؟ عزیزم سوال ...

والا نمیدونم . اگه شدید نیست . با محلول سرکه و آب بشور خودتو . یا آب نمک ‌. خوب میشه . من خیلی دچار این مشکل میشم زود به زود . اکثرا سعی میکنم با سرکه و آب نمک درمان کنم . دکتر هم بهم گفت حتی اگه مشکلی نداشتی هم بازم حداقل هفته ای یکبار با محلول آب و سرکه شست و شو بده . ضرر نداره . و اینکه لباس زیر تمیز باشه مرتب عوض بشه . اتو کن که ضد عفونی بشه . همیشه خشک باشه لباس زیرت و بهداشت فردی رو رعایت کن . 

من همشونو انجام میدم ولی متاسفانه بازم هرچندماه یکبار دچار عفونت میشم .

از کلینیک پرسیدم خیلی دیر جواب میدن . اوضاع من اورژانسی الان . 

سلام گلم. منم هرچندماه یکبار به این مشکل دچار میشدم... تا پارسال..که روش اصلاح اونجامو عوض کردم ...

مرسی عزیزم منم خیلی این مشکلو دارم . الان تقریبا یکسال که داروی شیمیایی نخوردم . هر بار با محلول سرکه و آب نمک خوب شدم ولی این بار خیلی شدید . یک هفته دارم از سرکه استفاده میکنم خوب نشدم مجبور شدم دوباره برم سراغ دارو . والا من که ۳ سال لیزر کردم . بعید میدونم به این مربوط باشه ... 

بهترین و طبیعی ترین و سریع ترین راه عنبر نساراس 

من خودم یبار قارچی گرفتم یبار عفونت معمولی هر بار فقط ۳ بار عنبر نسارا دود کردم ینی روز اول یبار صبح یبار شب ، فرداش صب که یبار گرفتم تا عصر خوب خوب شد دیگه نیاز نبود استفاده کنم

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
عزیزم یعنی چی دوزشون

یعنی کلتریمازول یک درصد و دو درصد داریم .

فلوکونازول ۵۰ میلی گرم ۱۰۰میلی گرم ۱۵۰میلی گرم و ۲۰۰میلی گرم داریم .

داروخونه دارو رو نداد . گفت مسولیت داره دقیق باید بگی چه دوزی رو میخوای . 

منم یادم نیست دکتر کدومو واسم نوشته بود دفعه ی پیش . واسه همین پرسیدم ببینم کسی اخیرا این دارو رو گرفته و میدونه یا نه

مرسی عزیزم منم خیلی این مشکلو دارم . الان تقریبا یکسال که داروی شیمیایی نخوردم . هر بار با محلول سرک ...

نه.ربطی به مو نداره.

ولی واجبی یک روشِ ضدقارچ و قارچ کُش هست.

منم میخوام لیزر کنم...ولی حتی بعد لیزر هم حداقل ماهی یکبار به بیکینی و زیربغلم واجبی خواهم زد.(چون ضدسرطان سینه و رحم هست)(و ضد قارچ)

الانم امتحان کن....کمک میکنه

بهترین و طبیعی ترین و سریع ترین راه عنبر نساراس  من خودم یبار قارچی گرفتم یبار عفونت معمولی هر ...

خب خیلی بو نمیده ؟ من میترسم خونه خیلی بو بگیره . خونمون کوچیک ‌ تهویه درست و حسابی هم نداره . مشکلم اینه فقط .

من خودمم آبله مرغون داشتم عنبرنسارا دود کردم سه سوته تمام جوشا خشک شدن ریختن