شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 عنوان بچه ها کی نماوا داره؟ 80 بازدید | 8 پست چجوری توش فیلم ببینیم؟ هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋 1398/08/30 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 من اشتراکشو داشتم عضو میشی میری فیلم میبینی دیگه خب من عضوم ولی اصلا دکمه پلی نداره هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 68429 خب من عضوم ولی اصلا دکمه پلی نداره چرا دیگه داره میزنی رو فیلمی که میخوای بعد پلی میکنیپشتیبانی هم داره که ازشون کمک بگیریشاید به خاطر قطع شدن اینترنت اونجا قاطی کرده باشهولی من این چند روز تو فیلیمو چند تا فیلم نگا کردم
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 چرا دیگه داره میزنی رو فیلمی که میخوای بعد پلی میکنی پشتیبانی هم داره که ازشون کمک بگیری شاید به خ ... مرسی عزیزم😊حالا اینترنت وصل شد دوباره میرم نگاه میکنم هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
maryamixoxo عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 1643 مرسی عزیزم😊حالا اینترنت وصل شد دوباره میرم نگاه میکنم این مدت نت قطع بود فیلیمو و نماوا باز بودن من فیلم دیدمفیلم رو پلی کن صفحه که مشکی شد دوبار سریع بزن روی صفحه پخش میشه
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 این مدت نت قطع بود فیلیمو و نماوا باز بودن من فیلم دیدم فیلم رو پلی کن صفحه که مشکی شد دوبار سریع ب ... آخه کجاست دکمه پلی من به لیستم اضافه کردم باز نیومد هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
maryamixoxo عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 1643 آخه کجاست دکمه پلی من به لیستم اضافه کردم باز نیومد من ایفونم نماوا برای من پلی نداشت اوایل روی فیلمی که میخواستم کلیک میکردم بعد صفحه مشکی میشد دوبار سریع میزدم روی صفحه فیلم پلی میشد . شاید الان استثنا قطع کردن
شاداب۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/05 تعداد پست: 1813 من ایفونم نماوا برای من پلی نداشت اوایل روی فیلمی که میخواستم کلیک میکردم بعد صفحه مشکی میشد ... شاید مرسی عزیزم☺️ هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋