2777
2789
عنوان

خدایا آرامش عطا کن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

210 بازدید | 4 پست

به پول بنزین و اعتراضات و مسایل سیاسی، کار ندارم. 

فقط واسه مردم، واسه کسانی که بیگناه درگیر این جریانات شدن، واسه خانواده های عزادار، واسه خانواده های گرفتار و نگران  ....  دلم میسوزه و از خدا میخواهم خودش آرامش رو به کشورم و به مردم سرزمینم برگردونه 😟😔

لیاقت ملت ایران خیلی بیشتر از این حرفاست...

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

سلام عزیزم من یکی از تایپیکارو میخوندم شما گفتین که پانکراتیت داشتین میشه علائمش بگین و اینکه چطوری درمان شدین؟ الان دیگه خوبین؟ تورو خدا جوابمو بدین یه بچه کوچیک دارم منم پانکراتیت حاد گرفتم بعد از عمل صفرا بستری هم بودم اما الان هنوز دلپیچه دارم ممکنه هنوز پانکراتیت باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من یکی از تایپیکارو میخوندم شما گفتین که پانکراتیت داشتین میشه علائمش بگین و اینکه چطوری ...

پانکراتیت با دارو درمان میشه، نگران نباش

در مورد علایم ، خب علایم همه مشکلات گوارشی شبیه همه مثل: نفخ و درد، بوی بد دهان و ...

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز