2777
2789
عنوان

ورزشکارا و رژیم دارا يه لحظه میایید 😘😘😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 19 پست
ممنونم😘 کرفس هم خوبه ولی من با بشقاب راحت ترم انگار بهش تعهد پیدا کردم 😂😂 من که دوره رژیممو دوس ...

قربونت بشم که انگیزه ميدي 

ممنون ميشم تجربه ای داری بگي 😘

هیچ
جدی انقد تاثیر داره؟میخورم حتما  روزی يه ليوان شیر دارچین میخورم ميگن برای چربی سوزی عالیه&nbs ...

آره خداروشکر.  عزیزم!

خیلی غصه میخوردم چاق بودم. ان شالله شما هم زودتر جواب بگی. عالی میشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۲۵ کیلو کم کردم و تازه همه میگن نسبت به وزنی که کم کردی خیلی پوستت خوبه ولی سینه و ب.اسن اگه ...

وای چقد عالی😍😍

تو چند وقت عزیزم؟ 

شما هم ورزش میرفتید هم رژیم؟ 

هیچ
آره عزیزم بدنسازی ميرم ولی مربی م فعلا بهم بیشتر هوازی داده چربی سوزی بشه در کنارش کمی بدنسازی هم کا ...

خوب طبیعیه چون تو کاهش وزنی ولی بدنسازی رو قطع نکن گول خرفای غیر علمی که این رشته رو میری اونو نرو و از این چرت و پرتا رو نخور بدنت که بریزه همون ها میگن چرا بدنسازی همراهش کار نکردی

وای چقد عالی😍😍 تو چند وقت عزیزم؟  شما هم ورزش میرفتید هم رژیم؟

من غذام خوش متعادل بود بخاطر همین نیاز به رژیم ندیدم ولی ورزشم خیلی سنگین بود در حدی که تو آبم نمک میریختم که از حال نرم