من هفته32هستم منتها هنوز شیر نیمده تو سینه هام ینی هنوز دکمه شیردهی پلمپه. بسته اس. بنظرتون از کی آغوز یا شیر میادتو سینه؟؟ نگرانم نکنه نیاد شیر اصلا. تجربتونو بهم بگین و اینکه وقتی شیر دادین درد داشتین؟؟ نوکشون درد داشت یا نه؟؟
من سر بچه اولم از هفته ۳۵ داشتم، برای دومی چون ۳۴ هفته بدنیا اومد بعد از زایمان شیر اومد
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
واییی. شماها چی دردم داشتین موقع شیر دادن؟؟ نمیدونم جرا یه عده میگن درد داره یه عده میگن درد نداره
من سر هردوشون فقط چهار بار اول درد داشتم. بعدش راحت شیر دادم بهشون