2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

59 بازدید | 12 پست

من هفته32هستم منتها هنوز شیر نیمده تو سینه هام ینی هنوز دکمه شیردهی پلمپه. بسته اس. بنظرتون از کی آغوز یا شیر میادتو سینه؟؟ نگرانم نکنه نیاد شیر اصلا. تجربتونو بهم بگین و اینکه وقتی شیر دادین درد داشتین؟؟ نوکشون درد داشت یا نه؟؟ 

عشقم دخترم و باباشه

من سر بچه اولم از هفته ۳۵ داشتم، برای دومی چون ۳۴ هفته بدنیا اومد بعد از زایمان شیر اومد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن وقتی دنیا میاد شیر میاد  یکی از فامیل و زایمان کرده بود ی هفته اول نوک سینش زخم بود

واییی. شماها چی دردم داشتین موقع شیر دادن؟؟ نمیدونم جرا یه عده میگن درد داره یه عده میگن درد نداره

عشقم دخترم و باباشه
اهان خب پس فرق میکنه

بله خواهرم تا هفته ۳۹ نداشت

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شاید هورمون شیردهیت بالاس. بر عکس ما

نمیدونم ولی خیلی اذیت شدم ،سینه هم خیلی میخارید یه ذره میخاروندم کلی شیر میومد دکترم گفته بود نباید دست بهش بزنی چون باعث زایمان زودرس میشه 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
واییی. شماها چی دردم داشتین موقع شیر دادن؟؟ نمیدونم جرا یه عده میگن درد داره یه عده میگن درد نداره

من سر هردوشون فقط چهار بار اول درد داشتم. بعدش راحت شیر دادم بهشون