2777
2789
عنوان

عکس مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عمل کار برآید ... به  سخندانی نیست

استاد به نظر شما باید چکار کنن؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خدالعنتشون کنه که فقط فقط به فکر خودشون وجیب هاشون  هستند نه به فکر مردم

دیگه عزیزم منتخب مردم هستند 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
فدات شم عزیزم. حتما اگه جاری هم بودیم خیلی خوب بود

عالی ..افسوس 

یکی تاپیک زد شوهرش تو درگیری مرده برم ببینم چی شد

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
این حرفا رو ول کن بابا یه بار قول داده بودی یه وقت که آن لاین هستی عکس بذاری 

😂😂😂ببین شاید انقلاب شد بعد اونجا یک عکس س‌.کسی خفن میذارم الان عکسم در حد قبل انقلاب 🤦🏻‍♀️

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
😂😂😂😂😂 از چشماش میترسم. همون بهتر که نبینیش

پس خوب شد عکسشو نزاشتی ما هم یوقت میترسیم😆😆😆😆

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹