2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجیرو شب خیس کن دوتا تویه فنجون صبح هم خود انجیرو هم ابشو بخور یکماه تکرار کن .من انجام دادم دوسال پیش از اون موقع یادم نمیاد کی این مشکلو داشتم 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

شربت بگیر از داروخونه خیلی خوبه من بارداری ازاون میخوردم همیشه نعنایی بود

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

خواص و مضرات خوردن انجیر در دوران بارداری برای مادر و جنین
ضمن اینکه به چندین حدیث در مورد انجیر از ائمه معصومین (سلام الله علیهم) اشاره خواهیم داشت.
پیامبر خدا حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم)
انجیر یک میوه بهشتی است که بواسیر را قطع می کند، بیماری نقرس را معالجه می کند، قوای جنسی را زیاد کرده و سردی و رطوبت را که موجب ضعف نیروی آمیزش است برطرف می کند.
حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام)
انجیر برای باد قولنج مفید است. در روز از آن زیاد بخورید ولی در شب کم بخورید.
حضرت امام رضا (علیه السلام)
انجیر بوی بد دهان را از بین می برد، استخوان را مستحکم می سازد، باعث رویش مو می شود، درد را برطرف می کند و با وجود انجیر، دیگر به دارو احتیاجی نیست.

درمان یبوست : 

کشمش ها حاوی فیبر بالایی هستند و در درمان رایج ترین مشکلات زود هنگام در دوران بارداری موثر هستند این میوه خشک آب را جذب می کند و حرکات روده را آسان می کند.

در دوران بارداری، زنان مبتلا به می شوند چون مواد مغذی را برای در حال رشد فراهم می کنند. کشمش حاوی ویتامین ب پیچیده، آهن و چندین مواد معدنی هستند که میزان هموگلوبین را در بدن افزایش می دهند. این کار به جلوگیری از و ضعف و مشکلات دیگر در طول این مرحله کمک می کند.

خیلی سختمه بایدبرم دکتر

نه سعی کن بری مت پشت گوش انداختم اوایل بارداری همورویید شدم ، واقعا عذاب اور بود خونریزی شدید و درد تا خوب شد

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️